Libnet.ro
UNICEF

18:30

Halloween-ul se apropie. Vezi cele mai tari costume

Antena3 Antena3,
Halloween-ul se apropie. Vezi cele mai tari costume

Tinerii iubitori de distractie nu pot rata o sarbatoare amuzanta, fie ea si importata. Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, iar pregatirile pentru petreceri de senzatie, in stil american, sunt in toi. Ca sa . continuă pe Antena3

Buhuhu!!! Halloween-ul se apropie. Vezi cele mai tari costume

Tinerii iubitori de distractie nu pot rata o sarbatoare amuzanta, fie ea si importata. Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, iar pregatirile pentru petreceri de senzatie, in stil american, sunt in toi. Ca sa .

SLIDE Cele mai tari meciuri ale saptamanii in Liga Campionilor

Onlinesport. ro va prezinta intr-un material tip slide un top al celor mai tari meciuri pe care UEFA Champions League le programeaza in etapa din aceasta saptamana.

Cele mai tari replici si raspunsuri din dezbaterea Barack Obama - Mitt Romney

Barack Obama si Mitt Romney s-au infruntat, marti dimineata, in ultima dezbatere televizata intre cei doi candidati pentru presedintia Statelor Unite. Conform unui studiu CNN, Obama este considerat a fi.

Concursul in care nu exista pierzatori. Cele mai frumoase fotografii marca National Geographic

Mii de fotografi talentati si-au trimis cele mai bune imagini realizate de ei la concursul anual organizat de cei de la National Geographic. Pozele sunt atent studiate, iar un juriu, organizat din cei mai buni.

Cele mai mari banci elvetiene ar putea disponibiliza 7000 de oameni

Credit Suisse si UBS, cele mai mari banci din Elvetia, ar putea renunta la cate 2000, respectiv 5000 de angajati in perioada urmatoare pentru a reduce costurile, conform cotidianului Der Sonntag, citat de Chicago Tribune.

Cele mai aberante investitii PDL, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea iti prezinta cele mai aberante asa zise investitii ale guvernarii PDL. Afla, de exemplu, cate partii de ski a construit guvernul domnului Boc si suma uluitoare ce a fost.

in ciuda crizei economice, Europa are cele mai prospere orase din lume

Programul Natiunilor Unite pentru Asezari Umane a realizat un top care vizeaza cele mai instarite 25 de orase din lume. Dintre acestea, 19 sunt din Europa, iar 9 folosesc euro ca moneda oficiala, scrie.

Una din cele mai puternice tari de pe continent vrea sa paraseasca UE. Sondajul care a ingrijorat Europa

Cei mai multi britanici vor ca tara lor sa paraseasca Uniunea Europeana. Este concluzia unui sondaj de opinie dat publicitatii la Londra. Rezultatele arata ca 51% dintre cei chestionati s-au exprimat pentru.

Cele mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu

Razvan Dumitrescu a prezentat in cadrul emisiunii SUBIECTIV un rezumat al celor mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu spuse de-a lungul mandatelor sale.

Un MILIARD de oameni, in stare de soc. Una din cele mai iubite persoane a murit in aceasta noapte

Sute de milioane de oameni au privit cu sufletul la gura filmele pe care acesta le-a realizat de-a lungul timpului si nu le-a venit sa creada atunci cand au primit vestea ca cel mai influent producator de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )