Libnet.ro
UNICEF

20:16

Cele trei localitati din Salaj care intra in carantina. Regulile pe care trebuie sa le respecte oamenii

B1 B1,
Cele trei localitati din Salaj care intra in carantina. Regulile pe care trebuie sa le respecte oamenii

Mai multe localitati din judetul Salajvor fi carantinate,pe motiv carata infectarilor cu noulcoronavirusde tip SARS-CoV-2 cumulate la 14 zile depaseste 8 cazuri la mia de. continuă pe B1

CJSU a decis: carantina pentru trei orase din Salaj. Care sunt restrictiile si de cand se aplica

La solicitarea premierului Ludovic Orban, autoritatile din Salaj au decis marti, 3 noiembrie, carantinarea celor trei orase in care incidenta a depasit pragul de 8 la mie.

Lista tarilor din zona galbena Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat luni seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

FOTO Cele trei elicoptere IAR-330 Puma L-RM trimise de Romania in Mali au revenit in tara la bordul unui avion Antonov AN-14

Trei elicoptere ale Armatei Romane de tipul IAR-330 Puma L-RM au fost aduse in tara din Mali cu un avion cargo Antonov AN-124, dupa incheierea participarii la misiunea ONU de mentinere a pacii in statul african. Transportul a cantarit aproximativ 35 de tone, pe langa cele trei elicoptere fiind incarcate si un agregat de tractare si alte echipamente.

MAE: Trei angajati din Centrala Ministerului si unul de la Ambasada din Cairo au coronavirus

Ministerul de Externe a transmis, luni, ca in ultimele zile au fost testati pozitiv cu coronavirus trei angajati din Centrala MAE si unul din cadrul Ambasadei Romaniei la Cairo, Egipt. Ministerul de.

Clarvazatoarea din Romania care face previziuni pesimiste: Pandemia va dura 3 ani, dar problemele vor continua pana in 2033

Carmen Harra, fosta solista a trupei Trio Expres si celebra pentru previziunile ei, devenite realitate, sustine, intr-un interviu pentru impact. ro, ca pandemia de coronavirus este doar inceputul unor ani dificili pentru omenire. Previziunile pesimiste ale clarvazatoarei romance. Detalii si mesajul socant al aesteia Este stabilita de peste 30 de ani in SUA, iar la ultima .

Premierul Orban cere carantina in judetul cu cea mai mare rata de infectari. Lista localitatilor vizate

Trei localitati din mediul urban si cinci comune risca sa fie plasate in carantina, dupa ce numarul cazurilor de COVID-19 a explodat.

Lista tarilor din Europa care au intrat din nou total sau partial in carantina. Ce declara autoritatile din Romania despre un nou lockdown

Tot mai multe state din Europa au inceput sa aplice noi masuri restrictive care vizeaza reintrarea in carantina totala sau partiala a populatiei, in contextul in care al doilea val al pandemiei de.

Cine ar fi victima din Ghimpati, de fapt, din geamantanul care a ars in flacari pe DN 6

Zilele acestea comunitatea din Ghimpati a fost zguduita de o crima, demna de filmele de groaza. Victima acestei crime a fost descoperita inrt-un geamant, mutilata si arsa. Deocamdata nu a fost identificat un suspect, spun achetatorii. Crima din Ghimpati soceaza comunitatea in umra unui apel la 112, facut de un sofer de tir, politia descopera .

Omanul prima tara din Golf care ar putea introduce impozitul pe venit

Omanul preconizeaza sa introduca in 2022 un impozit pe venit pentru persoanele instarite, a anuntat Ministerul de Finante din Oman in planul economic pentru 2020-2024 publicat duminica seara.

ştiri de la B1

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )