Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un celebru cantaret britanic, implicat intr-un accident rutier. Artistul a fost dus cu elicopterul la spital

Antena3 Antena3,
Un celebru cantaret britanic, implicat intr-un accident rutier. Artistul a fost dus cu elicopterul la spital

Cantaretul britanic George Michael a fost transportat la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident de masina. Muzicianul a suferit o rana la cap, fiind transportat cu elicopterul la unitatea medicala. continuă pe Antena3

Cel putin zece morti intr-un accident rutier produs in Rusia.

Cel putin zece persoane au murit, marti, in urma coliziunii intre un microbuz si un camion in regiunea Penza Volga), au anuntat autoritatile rusesti, citate de AFP, potrivit Mediafax. Potrivit politiei locale, soferul microbuzului care transporta 18 pasageri a pierdut controlul vehiculului si a intrat in coliziune cu un camion. O masina a fost, de asemenea, implicata in coliziune. Zece persoane au murit, potrivit serviciului de presa al Ministerului de Interne. In 2012 aproximativ 28. 000 de .

Un politist sucevean a provocat un accident rutier la Cumparatura

O masina a IPJ Suceava a fost implicata intr-un accident rutier, miercuri dimineata, pe E85, intre Suceava si Cumparatura. Politistul aflat la volan a intrat intr-o depasire riscanta si a lovit o masina care venea din sens opus.

Rusia: 10 morti si 9 raniti in urma unui accident rutier

Cel putin zece persoane au murit, iar alte noua au fost ranite, marti, intr-un accident rutier produs in regiunea Penza din Rusia, anunta Ria Novosti. Potrivit politiei locale, soferul unui microbuz care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )