Libnet.ro
UNICEF

01:05

Centrala nucleara Emsland din Germania a fost inchisa, in urma unui incident

Antena3 Antena3,
Centrala nucleara Emsland din Germania a fost inchisa, in urma unui incident

Centrala nucleara Emsland din Germania a fost inchisa temporar in urma unui incident de securitate, a anuntat vineri Ministerul Mediului din landul Saxonia Inferioara, precizand ca nu s-au inregistrat scurgeri. continuă pe Antena3

Germania: Centrala nucleara Emsland, inchisa temporar in urma unui incident de securitate

Un incident de securitate a avut loc vineri la centrala nucleara Emsland din Germania, operatorii RWE Power AG si E. On SE hotarand inchiderea temporara a centralei, a anuntat ministerul Mediului din Saxonia.

Bulgaria a renuntat la noua centrala nucleara de la Kozlodui

Bulgaria nu isi poate permite sa continue contractul convenit cu firma americana Westinghouse, pentru constructia celei de-a saptea unitati la centrala nucleara de la Kozlodui, din cauza presiunilor financiare, a declarat premierul bulgar, Boiko Borisov, citat de AFP. Suntem gata sa lucram cu Westinghouse daca doresc sa fie investitori, dar tara nu are resursele financiare sa implementeze acest proiect, a declarat Boiko Borisov in fata Parlamentului de la Sofia.

O banca din Germania contesta in justitie supravegherea BCE

Printre bancile care au intrat, anul trecut, sub supravegherea directa a BCE se afla si Landeskreditbank Baden-Wurttemberg L-Bank), o banca regionala de dezvoltare din Germania, cu active totale de circa 70 de miliarde de euro la sfarsitul anului 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )