Libnet.ro
UNICEF

22:00

Centrul istoric al Craiovei, reabilitat cu peste 11 milione de euro

Adevărul Adevărul,
Centrul istoric al Craiovei, reabilitat cu peste 11 milione de euro

Lucrarile privind reabilitarea Centrului sitoric al Craiovei vor fi demarate la inceputul lunii octombrie. Investitia se ridica la suma de 11 milioane de euro fara TVA, iar banii sunt de la Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Centrul Istoric din Slatina renaste incet, dar sigur: infrastructura a fost adusa in secolul XXI

Reprezentantii Primariei municipiului Slatina au anuntat oficial, marti 17 septembrie, finalizarea procesului de reabilitare a infrastructurii din Centrul Istoric al orasului, zona unde sunt 120 de case istorice. Lucrarile au fost efectuate cu pretul a 165 miliarde lei vechi si au vizat partea de infrastructura a perimetrului mentionat. Reabilitarea zonei, spera autoritatile, ar trebui sa duca la revitalizarea intregului perimetru.

Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro, gasite pe Costa Concordia: Bunurile vor fi returnate proprietarilor

Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro au fost gasite pe pachebotul esuat Costa Concordia, dupa ce acesta a fost redresat, relateaza Il Messaggero. Banii si obiectele de valoare urmeaza sa.

Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro, gasite pe Costa Concordia.

Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro au fost gasite pe vasul de croaziera esuat, Costa Concordia, dupa ce acesta a fost redresat, relateaza Il Messaggero, citat de B1. ro. Banii si obiectele de valoare urmeaza sa fie returnate proprietarilor, dupa ce va fi posibila vizitarea navei care se afla in fata insulei italiene Giglio. Se preconizeaza ca, dupa ce va fi deschis accesul pe pachebot, care va ramane in fata insulei Giglio pana in primavara anului viitor, toate cele 1. 500 de .

Remus Pricopie, ministrul educatiei: Digitalizarea scolilor va costa peste 100 milioane euro

Digitalizarea scolilor va face obiectul unui proiect pe fonduri structurale care este pregatit acum la minister, proiect de peste 100 milioane euro, a spus ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la un eveniment organizat de Samsung care a dotat o clasa a unui liceu bucurestean cu tablete, smart TV si laptop-uri. Digitalizarea scolilor se va face in doua faze: mai intai vor exista in toate clasele I si a II-a videoproiectoare si PC-uri, iar apoi etapa cea mai costisitoare va consta in punerea unei tablete in fiecare banca.

Laura Codruta Kovesi: Instantele au dispus in 2012, in dosare DNA, confiscari de peste 107 milioane de euro

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a declarat, luni, ca instantele au dispus, in 2012, in dosarele instrumentate de DNA, recuperarea de produse obtinute in urma unor infractiuni in valoare totala de peste 107 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )