Libnet.ro
UNICEF

01:05

O centura ocolitoare, solutie pentru autostrada miscatoare?

România Liberă România Liberă,
O centura ocolitoare, solutie pentru autostrada miscatoare?

Dupa ce a insistat sa sustina ca reparatia autostrazii va fi facuta de constructorul Impregilo din banii sai, Compania de Drumuri recunoaste ca va majora valoarea contractului cu pana la 20% pentru asa-zise lucrari suplimentare. continuă pe România Liberă

O noua centura ocolitoare, singura solutie pentru lotul 3 din Sibiu-Orastie, autostrada miscatoare?

Dupa ce a insistat sa sustina ca reparatia autostrazii va fi facuta de constructorul Impregilo din banii sai, Compania de Drumuri recunoaste ca va majora valoarea contractului cu pana la 20% pentru asa-zise lucrari suplimentare.

Pana la sfarsitul anului, cartierul Noua va fi legat de centura ocolitoare

Rimarul George Scripcaru a verificat astazistadiul lucrarilor la artera de circulatie care va face legatura dintre cartierul Noua, intersectia cu str. Prunului, si tronsonul 1 al ocolitoarei municipiului Brasov. Aceasta sosea este amenajata, partial, pe fostul traseu al caii ferate uzinale de la Roman S. , trece pe sub Calea Bucuresti si calea ferata, apoi se conecteaza la soseaua ocolitoare.

Dedicatie speciala pentru Simona Halep, dupa meciul de sambata de la US Open: in difuzoarele arenei s-a auzit piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone

Simona Halep a primit o dedicatie speciala de la DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium, dupa meciul cu Shelby Rogers, scrie prosport. ro. Novak Djokovic a adus pe teren un spectator din tribune pentru a dansa Gangnam.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )