Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua centura ocolitoare, singura solutie pentru lotul 3 din Sibiu-Orastie, autostrada miscatoare?

România Liberă România Liberă,
O noua centura ocolitoare, singura solutie pentru lotul 3 din Sibiu-Orastie, autostrada miscatoare?

Dupa ce a insistat sa sustina ca reparatia autostrazii va fi facuta de constructorul Impregilo din banii sai, Compania de Drumuri recunoaste ca va majora valoarea contractului cu pana la 20% pentru asa-zise lucrari suplimentare. continuă pe România Liberă

O centura ocolitoare, solutie pentru autostrada miscatoare?

Dupa ce a insistat sa sustina ca reparatia autostrazii va fi facuta de constructorul Impregilo din banii sai, Compania de Drumuri recunoaste ca va majora valoarea contractului cu pana la 20% pentru asa-zise lucrari suplimentare.

Pana la sfarsitul anului, cartierul Noua va fi legat de centura ocolitoare

Rimarul George Scripcaru a verificat astazistadiul lucrarilor la artera de circulatie care va face legatura dintre cartierul Noua, intersectia cu str. Prunului, si tronsonul 1 al ocolitoarei municipiului Brasov. Aceasta sosea este amenajata, partial, pe fostul traseu al caii ferate uzinale de la Roman S. , trece pe sub Calea Bucuresti si calea ferata, apoi se conecteaza la soseaua ocolitoare.

Europa in razboi singura solutie la criza refugiatilor

Comunitatea internationala, atat de revoltata azi, a inchis ochii in anii cronicizarii dezastrului umanitar. Pana cand conflictele lumii arabe au nascut aceasta noua si virulenta criza europeana. Occidentul suporta, azi, consecintele neputintei diplomatice, lipsei de vointa militara si indiferentei umanitare. Acum, Europa e condamnata la actiune impotriva cauzelor raului ce o afecteaza direct.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )