Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce ii cere opozitia lui Ianukovici.

România Liberă România Liberă,
Ce ii cere opozitia lui Ianukovici.

Presa ucraineana a intrat in posesia unui document in care sunt punctate conditiile pe care le-a inaintat opozitia pentru presedintele Victor Ianukovici, informeaza http://ziarulnational. md. Cei din opozitie au cinci doleante: 1. Sa fie format in timp de zece zile un Guvern de coalitie. Sa fie anulate in timp de 24 de ore modificarile facute in Constitutie in 2010 si sa se revina la vechea Constitutie din 2004, care limiteaza atributiile presedintelui. Sa fie facute modificari in . continuă pe România Liberă

Ucraina: Timosenko cere inlaturarea lui Ianukovici si judecarea lui pentru crimele comise in masa

Presedintele ucrainean Ianukovici trebuie sa plateasca in fata justitiei pentru crimele in masa comise, a acuzat fostul premier Iulia Timosenko. inlaturarea imediata a lui Ianukovici si inceperea .

Iulia Timosenko cere judecarea lui Ianukovici pentru crime.

Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, a sustinut ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, informeaza Mediafax. Inlaturarea imediata a lui Ianukovici si inceperea investigatiilor impotriva lui pentru crimele in masa trebuie sa fie singura revendicare a poporului, a opozitiei si a comunitatii internationale, a declarat Timosenko, aflata in detentie pentru abuz de putere. Violentele de la Kiev s-au soldat .

David Cameron ii cere lui Viktor Ianukovici sa retraga fortele paramilitare din Kiev

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a cerut presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa retraga fortele paramilitare de pe strazile din Kiev, denuntand violentele inacceptabile ale ambelor parti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )