Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce le cere presedintele Iohannis celor care trebuie sa aplice legea

România Liberă România Liberă,
Ce le cere presedintele Iohannis celor care trebuie sa aplice legea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni, la bilantul MAI ca persoanele in ale caror atributii intra aplicarea legii trebuie sa fie dincolo de orice suspiciuni, liberi de orice conditionari si mai presus de orice interese de grup sau particulare. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis: Legea de modificare a Codului Silvic creeaza premisa unui tratament juridic discriminator

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare. Presedintele sustine ca legea are prevederi de natura sa limiteze activitatea.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre increderea romanilor in institutiile statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat un nou mesaj pe contul sau de Facebook dupa ce, luni, a fost prezent la bilantul MAI pe 2014. Seful statului a scris ca in acest moment, pentru a fi puternica, Romania are nevoie de securitate sporita a frontierelor si ca fiecare cetatean trebuie sa se simta in siguranta atunci cand merge pe strada.

UNPR sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

UNPR nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta, dar, in egala masura, si pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala, a anuntat, ieri, liderul formatiunii, Gabriel Oprea, la Consiliul National al PSD, informeaza Mediafax.

Gabriel Oprea: UNPR nu face intelegeri pe sub masa, sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a asigurat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca partidul sau nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta, subliniind insa ca in egala masura il sustine pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala, relateaza Mediafax.

Oprea, declaratie contradictorie: UNPR sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a asigurat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca partidul sau nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta. insa, liderul UNPR a subliniat ca il sustine in egala masura pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala.

GALERIE FOTO. Momente inedite la Bruxelles. Presedintele Iohannis, intrerupt de doua ori la conferinta de presa. Ce s-a intamplat

In sala a pornit, dintr-o data, un televizor al televiziunii cu circuit intern care a fost oprit imediat de Sorin Miscoci, cameramanul Administratiei Prezidentiale. Seful statului a zambit scurt si si-a reluat discursul.

10 lucruri realiste pe care trebuie sa le stii inainte sa faci un copil

Cand ramai gravida si chiar si cand doar ai intentia, te pregatesti cu toate informatiile care iti pica in mana despre cum va fi viata ta de proaspata mama. Te inscrii la cursuri, studiezi ce spun altii pe forum, totul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )