Libnet.ro
UNICEF

13:00

Presedintele Iohannis: Legea de modificare a Codului Silvic creeaza premisa unui tratament juridic discriminator

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis: Legea de modificare a Codului Silvic creeaza premisa unui tratament juridic discriminator

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare. Presedintele sustine ca legea are prevederi de natura sa limiteze activitatea. continuă pe Antena3

Legea de modificare a Codului creeaza premisa unui tratament juridic discriminator

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, azi, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare, pe motiv ca are prevederi de natura sa limiteze activitatea operatorilor economici si creeaza premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator, arata un comunicat emis de Administratia Prezidentiala.

Iohannis, despre Codul Silvic: Creaza premisa unui tratament juridic discriminator

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare, intrucat are prevederi de natura sa limiteze activitatea operatorilor economici si creaza premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator, informeaza Mediafax.

Ce le cere presedintele Iohannis celor care trebuie sa aplice legea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni, la bilantul MAI ca persoanele in ale caror atributii intra aplicarea legii trebuie sa fie dincolo de orice suspiciuni, liberi de orice conditionari si mai presus de orice interese de grup sau particulare.

Klaus Iohannis: Legea sa fie aplicata dincolo de orice suspiciuni si mai presus de orice interese de grup sau particulare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la bilantul MAI, ca isi doreste ca toti cei chemati sa aplice legea sa fie in primul rand ei insisi dincolo de orice suspiciuni, liberi de orice conditionari.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre increderea romanilor in institutiile statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat un nou mesaj pe contul sau de Facebook dupa ce, luni, a fost prezent la bilantul MAI pe 2014. Seful statului a scris ca in acest moment, pentru a fi puternica, Romania are nevoie de securitate sporita a frontierelor si ca fiecare cetatean trebuie sa se simta in siguranta atunci cand merge pe strada.

UNPR sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

UNPR nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta, dar, in egala masura, si pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala, a anuntat, ieri, liderul formatiunii, Gabriel Oprea, la Consiliul National al PSD, informeaza Mediafax.

Gabriel Oprea: UNPR nu face intelegeri pe sub masa, sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a asigurat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca partidul sau nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta, subliniind insa ca in egala masura il sustine pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala, relateaza Mediafax.

Oprea, declaratie contradictorie: UNPR sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a asigurat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca partidul sau nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta. insa, liderul UNPR a subliniat ca il sustine in egala masura pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )