Libnet.ro
UNICEF

15:30

Iohannis, despre Codul Silvic: Creaza premisa unui tratament juridic discriminator

România Liberă România Liberă,
Iohannis, despre Codul Silvic: Creaza premisa unui tratament juridic discriminator

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare, intrucat are prevederi de natura sa limiteze activitatea operatorilor economici si creaza premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis: Legea de modificare a Codului Silvic creeaza premisa unui tratament juridic discriminator

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare. Presedintele sustine ca legea are prevederi de natura sa limiteze activitatea.

Legea de modificare a Codului creeaza premisa unui tratament juridic discriminator

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, azi, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare, pe motiv ca are prevederi de natura sa limiteze activitatea operatorilor economici si creeaza premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator, arata un comunicat emis de Administratia Prezidentiala.

Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare, intrucat are prevederi de natura sa limiteze activitatea operatorilor economici si creaza premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea Legii care aduce o serie de modificari si de completari Codul silvic, apreciind ca interventiile legislative adoptate in cuprinsul acestei legi, sunt de natura sa limiteze activitatea economica a operatorilor economici sau a grupului de operatori economici, avand impact asupra mediului concurential si, implicit, asupra economiei si sa creeze premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator. HotNews. ro a scris in dese randuri despre recentele modificari al Codul Silvic, cu potential nociv major. Vezi aici o analiza detaliata .

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre increderea romanilor in institutiile statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat un nou mesaj pe contul sau de Facebook dupa ce, luni, a fost prezent la bilantul MAI pe 2014. Seful statului a scris ca in acest moment, pentru a fi puternica, Romania are nevoie de securitate sporita a frontierelor si ca fiecare cetatean trebuie sa se simta in siguranta atunci cand merge pe strada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )