Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic

România Liberă România Liberă,
Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare, intrucat are prevederi de natura sa limiteze activitatea operatorilor economici si creaza premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea Legii care aduce o serie de modificari si de completari Codul silvic, apreciind ca interventiile legislative adoptate in cuprinsul acestei legi, sunt de natura sa limiteze activitatea economica a operatorilor economici sau a grupului de operatori economici, avand impact asupra mediului concurential si, implicit, asupra economiei si sa creeze premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator. HotNews. ro a scris in dese randuri despre recentele modificari al Codul Silvic, cu potential nociv major. Vezi aici o analiza detaliata .

Iohannis, despre Codul Silvic: Creaza premisa unui tratament juridic discriminator

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, Parlamentului, Legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, spre reexaminare, intrucat are prevederi de natura sa limiteze activitatea operatorilor economici si creaza premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator, informeaza Mediafax.

Judecatorul Petru Rus, condamnat definitiv pentru coruptie, eliberat din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat luni din functie pe judecatorul Petru Rus de la Judecatoria Nasaud, condamnat definitiv in 12 martie pentru ca ar fi redactat o incheiere de sedinta falsa,.

Presedintele Klaus Iohannis participa marti la bilantul SRI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul SRI pe anul 2014. Conform Administratiei Prezidentiale, seful statului urmeaza sa participe, de la ora 11. 00, la evenimentul organizat la sediul.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la Bruxelles, de la ora 13.45

Presedintele Klaus Iohannis sustine astazi o declaratie de presa, la Bruxelles, de la ora 13. Presedintele a participat, joi si vineri, la lucrarile Consiliului European.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )