Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cererea de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft, analizata luni de deputatii juristi

România Liberă România Liberă,
Cererea de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft, analizata luni de deputatii juristi

Cererea DNA de arestare preventiva in cazul deputatei Elena Udrea, in dosarul Microsoft, va fi dezbatuta, luni, de catre deputatii juristi, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft. Udrea ar fi cerut 500.000 de euro pentru a ajuta un afacerist vizat in dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer Camerei Deputatilor aviz pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, si in dosarul Microsoft. Aceasta este acuzata de mai multe fapte de coruptie, inclusiv de spalare de bani. Udrea i-ar fi cerut unui om de afaceri vizat in acest dosar 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie.

O noua cerere de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a trimis o noua cerere de arestare pe numele Elenei Udrea, de aceasta data in dosarul Microsoft. , se arata intr-un comunicat DNA.

UPDATE. Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea va fi discutata luni in Camera Deputatilor

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi, la ora 12. 0,0 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a Justitiei, au spus miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale.

Conducerea Camerei Deputatilor va da luni un raport pe cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Conducerea Camerei Deputatilor se va reuni, luni, pentru a da un raport pe cererea DNA de arestare preventiva a EleneiUdrea in dosarul Microsoft, relateazaB1 TV. Potrivit DNA, unul din motivele cererii de.

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, acuzata ca ar fi luat spaga 500.000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri. Udrea mai e acuzata de trafic de influenta in dosarul Microsoft si intr-un alt cont

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, in dosarul Microsoft, dosar in care fusese deja pusa sub control judiciar. Procurorii DNA o acuza pe Udrea si de noi fapte de coruptie: trafic de influenta privind contractul cu licentele Microsoft, trafic de influenta privind contractul e-Romania, spalare de bani si fals in declaratii de avere. DNA o acuza pe Udrea ca, prin declaratiile publice din ultimele zile legate de Dorin Cosos si un martor din dosar, a incalcat una dintre obligatiile controlului judiciar, si anume sa nu se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale, si sustine ca se impune o masura preventiva privativa de libertate. Mai mult, procurorii sustin ca Udrea ar fi cerut si primit mita 500. 000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri.

DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), cere arestarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

UPDATE: Cele doua cereri DNA pe numele Elenei Udrea, trimise Comisiei Juridice pentru raport

Cererea DNA de arestare preventiva in cazul deputatei Elena Udrea, in dosarul Microsoft, va fi dezbatuta, luni, de catre deputatii juristi, informeaza B1 Tv.

Prima cerere de arestare a Elenei Udrea va fi discutata in Parlament, luni, la ora 18.00

Deputatii decid luni daca o dau pe Elena Udrea pe mana procurorilor. Prima cerere de arestare in dosarul Microsoft va intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor luni dupa-amiaza la ora 18. 00, a decis.

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea revine in tara in aceasta seara pentru a convoca sedinta

Conducerea Camerei Deputatilor se intruneste maine sa decida cand se voteaza incuviintarea arestarii Elenei Udrea. Presedintele acestei camere, Valeriu Zgonea, se intoarce in tara chiar in aceasta.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )