Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cererea lui Becali privind mutarea la Poarta Alba, aprobata de Penitenciarul Jilava

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea lui Becali privind mutarea la Poarta Alba, aprobata de Penitenciarul Jilava

Cererea omului de afaceri Gigi Becali privind mutarea sa la Penitenciarul Poarta Alba a fost aprobata de Penitenciarul Jilava. Transferul lui Becali mai are nevoie si de avizul Autoritatii Nationale a Penitenciarelor ANP). continuă pe Ziarul Bursa

Gigi Becali, asteptat la Poarta Alba. Latifundiarul va sta intr-o rezerva de 10-15 detinuti

Penitenciarul Poarta Alba este locul in care Gigi Becali si-ar dori sa fie transferat pentru a-si executa pedeapsa. inchisoarea din judetul Constanta are acelasi regim de detentie cu cea de la Jilava: semideschis, inchis si de maxima siguranta. in plus, Becali ar fi foarte aproape de rudele sale care traiesc in Dobrogea si care fac parte din importanta comunitate aromana.

Avocatul Bogdan Vlad: Gigi Becali ar putea fi mutat la Poarta Alba, relatiile cu Jilava fiind deteriorate

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Bcali a declarat, vineri, ca latifundiarul ar putea fi mutat la Penitectiarul Poarta Alba deoarece relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava sunt deteriorate, relateaza.

Penitenciarul Jilava ii da unde verde lui Becali sa se mute la Poarta Alba. ...

Penitenciarul Jialava a probat cererea omului de afaceri Gigi Becali de a fi transferat la Poarta Alba, informeaza B1. ro. Totusi, pentru a putea fi transferat, este nevoie si de avizul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Citeste si Ministrul Justitiei a trimis corpul de control la Jilava, dupa difuzarea imaginilor cu Gigi Becali Gigi Becali a facut o solicitare in care a motivat ca doreste sa fie mutat la Penitenciarul Poarta Alba. Avocatul omului de afaceri, Bogdan Vlad, a aratat ca .

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba. Spune ca se simte persecutat

Gigi Becali va fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba, spun surse din penitenciar. Acolo se fac pregatiri deja. Chiar Becali a cerut sa fie mutat pentru ca se simte peresecutat la Jilava, si de colegii d.

Un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba a fost injunghiat de catre un altul, in timp ce se aflau in spitalul inchisorii

Un detinut incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba a fost injunghiat, duminica de catre un alt detinut, in timp ce se aflau in spitalul inchisorii. in urma incidentului de duminica seara, victima, in.

Detinut injunghiat in spitalul Penitenciarului Poarta Alba

Incidentul a avut loc in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Penitenciarului Poarta Alba din Constanta. Victima a ajuns la Spitalul de Urgenta din Constanta cu o plaga injunghiata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )