Libnet.ro
UNICEF

18:00

Penitenciarul Jilava ii da unde verde lui Becali sa se mute la Poarta Alba. ...

România Liberă România Liberă,
Penitenciarul Jilava ii da unde verde lui Becali sa se mute la Poarta Alba. ...

Penitenciarul Jialava a probat cererea omului de afaceri Gigi Becali de a fi transferat la Poarta Alba, informeaza B1. ro. Totusi, pentru a putea fi transferat, este nevoie si de avizul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Citeste si Ministrul Justitiei a trimis corpul de control la Jilava, dupa difuzarea imaginilor cu Gigi Becali Gigi Becali a facut o solicitare in care a motivat ca doreste sa fie mutat la Penitenciarul Poarta Alba. Avocatul omului de afaceri, Bogdan Vlad, a aratat ca . continuă pe România Liberă

Cererea lui Becali privind mutarea la Poarta Alba, aprobata de Penitenciarul Jilava

Cererea omului de afaceri Gigi Becali privind mutarea sa la Penitenciarul Poarta Alba a fost aprobata de Penitenciarul Jilava. Transferul lui Becali mai are nevoie si de avizul Autoritatii Nationale a Penitenciarelor ANP).

Cererea de mutare a lui Gigi Becali, aprobata de Penitenciarul Jilava

Cererea lui Gigi Becali in ceea ce priveste mutarea sa la Penitenciarul Poarta Alba a fost aprobata de Penitenciarul Jilava. insa, pentru a putea fi transferat este nevoie si de avizul Autoritatii Nationale a.

Penitenciarul Jilava a aprobat cererea de mutare a lui Gigi Becali. Latifundiarul mai are insa nevoie de o aprobare ca sa ajunga la Poarta Alba

Cererea lui Gigi Becali de a fi transferat la un alt penitenciar a fost aprobata de conducerea Penitenciarul Jilava. O comisie a Administratiei Nationale a Penitenciarelor urmeaza sa analizeze la randul ei cererea latifundiarului si sa decida daca acesta primeste verdict final pozitiv.

Becali ar putea fi mutat din penitenciarul Jilava

Omul de afaceri Gigi Becali ar putea fi mutat din penitenciarul Jilava, anunta sursele de presa.

Becali ar putea fi mutat de la Penitenciarul Jilava

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Penitenciarul Jilava, cazul sau aflandu-se in discutie, in fata unei comisii a Ministerului de Justitie, transmite Realitatea. net.

Gigi Becali a solicitat transferul din Penitenciarul Jilava. Comisia de la penitenciar a dat aviz favorabil

Comisia de la Penitenciarul Bucuresti Jilava a avizat favorabil transferul din unitate solicitat de Gigi Becali, decizia urmand sa fie luata de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al penitenciarului Cristian Micu.

Ministrul Justitiei a cerut un control la Penitenciarul Jilava

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a cerut un control la Penitenctiarul Jilava dupa ce, vineri, au aparut noi imagini cu Gigi Becali in interiorul inchisorii, relateaza B1 TV. O echipa de inspectori a mers la.

Ministrul Justitiei a cerut un control la Penitenciarul Jilava (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a cerut un control la Penitenctiarul Jilava dupa ce, vineri, au aparut noi imagini cu Gigi Becali in interiorul inchisorii, relateaza B1 TV. O echipa de inspectori a mers la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )