Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Dinita, aprobata de Camera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Dinita, aprobata de Camera

Cererea ministrului Justitiei privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PC Ion Dinita a fost aprobata azi de plenul Camerei Deputatilor cu 274 voturi pentru si 55 impotriva, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cererea privind incuviintarea arestarii preventive in cazul Ioan Adam, aprobata

ACTUALIZARE 18:52 Cererea ministrului Justitiei privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Ioan Adam a fost aprobata de plenul Camerei Deputatilor cu 248 voturi pentru si 63 impotriva.

Arestarea preventiva a lui Mircea Rosca, aprobata de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cu 220 de voturi pentru si 65 impotriva, cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PNL Mircea Rosca, relateaza Mediafax. Stire in curs de.

Camera Deputatilor a votat pentru arestarea deputatului PNL Mircea Rosca

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cu 220 de voturi pentru si 65 impotriva, cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PNL Mircea Rosca, transmite Mediafax.

Raportul de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Mircea Rosca, marti, in discutia colegilor din Parlament

Solicitarea ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Mircea Rosca, presedintele PNL Prahva, are termen pentru raport pana marti, urmand ca acest raport sa intre in plen tot marti.

Comisia juridica a respins incuviintarea arestarii preventive si perchezitiei domiciliare a deputatului Rosca

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins azi cele trei cereri ale ministrului Justitiei care il privesc pe deputatul PNL Mircea Rosca, de perchezitie domiciliara, retinere si arestare preventiva, a declarat vicepresedintele comisiei Ciprian Nica, potrivit surselor din presa.

Comisia juridica a aprobat cererea de incuviintare a arestarii preventive pentru deputatul Adam

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ioan Adam, potrivit unor surse din comisie citate de presa.

Camera Deputatilor a adoptat cererea de ARESTARE PREVENTIVA a deputatului Ioan Adam

57- Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 248 voturi pentru si 63 voturi impotriva cererea ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ioan.

Deputatul Ion Dinita poate fi arestat

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cu 274 voturi pentru si 55 impotriva, cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion Dinita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )