Libnet.ro
UNICEF

13:30

Comisia juridica a aprobat cererea de incuviintare a arestarii preventive pentru deputatul Adam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia juridica a aprobat cererea de incuviintare a arestarii preventive pentru deputatul Adam

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ioan Adam, potrivit unor surse din comisie citate de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia juridica a respins incuviintarea arestarii preventive si perchezitiei domiciliare a deputatului Rosca

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins azi cele trei cereri ale ministrului Justitiei care il privesc pe deputatul PNL Mircea Rosca, de perchezitie domiciliara, retinere si arestare preventiva, a declarat vicepresedintele comisiei Ciprian Nica, potrivit surselor din presa.

Raportul de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Mircea Rosca, marti, in discutia colegilor din Parlament

Solicitarea ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Mircea Rosca, presedintele PNL Prahva, are termen pentru raport pana marti, urmand ca acest raport sa intre in plen tot marti.

Aviz in comisia juridica a Camerei Deputatilor pentru arestarea lui Ioan Adam

UPDATE- Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis, marti, sa propuna plenului aprobarea solicitarii Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ioan Adam. Comisia a.

Raport pozitiv pentru arestarea deputatului Ioan Adam in Comisia Juridica: PSD va da aviz favorabil

Comisia juridica a dat marti raport pozitiv pentru arestarea deputatului PSD Ioan Adam, lucru pe care procurorii l-au cerut in urma cu mai bine de o luna. DNA il acuza pe parlamentar de abuz in serviciu,.

Comisia juridica a Senatului avizeaza inceperea urmaririi penale pentru Andronescu si Mihailescu

Comisia juridica a Senatului a avizat, marti, cu voturi 8 pentru, o abtinere si unul impotriva, incuviintarea inceperii urmaririi penale pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu in dosarul.

Comisia juridica a Senatului avizeaza inceperea urmaririi penale pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu

Comisia juridica a Senatului a avizat, marti, cu voturi 8 pentru, o abtinere si unul impotriva, incuviintarea inceperii urmaririi penale pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu in dosarul.

Comisia juridica a Senatului avizeaza inceperea urmaririi penale pentru Andronescu si Mihailescu

ACTUALIZARE 16:36 DNA a transmis Senatului 4 volume de acte de urmarire fata de Andronescu si Mihailescu Ca raspuns la solicitarea din 30 octombrie, formulata de Comisia juridica de numiri, disciplina, imunitati si validari din cadrul Senatului, procurorul sef al DNA - Laura Codruta Kovesi a transmis, in cursul zilei de azi, catre Senat, copii a patru volume continand acte de urmarire penala relevante, in ceea ce priveste faptele pentru care sunt cercetati Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, arata un comunicat DNA.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ pentru arestarea lui Mircea Rosca. PSD si PNL se acuza reciproc

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, cererile Justitiei privind perchezitia, retinerea si arestarea formulate in cazul deputatului PNL Mircea Rosca, relateaza B1 TV. in urma votului,.

Cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Dinita, aprobata de Camera

Cererea ministrului Justitiei privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PC Ion Dinita a fost aprobata azi de plenul Camerei Deputatilor cu 274 voturi pentru si 55 impotriva, transmit surse din presa.

Cererea privind incuviintarea arestarii preventive in cazul Ioan Adam, aprobata

ACTUALIZARE 18:52 Cererea ministrului Justitiei privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Ioan Adam a fost aprobata de plenul Camerei Deputatilor cu 248 voturi pentru si 63 impotriva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )