Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cersetorii romi din Romania se reorienteaza catre alte tari mai tolerante: Nu am loc de munca, dar fac bani cersind

Antena3 Antena3,
Cersetorii romi din Romania se reorienteaza catre alte tari mai tolerante: Nu am loc de munca, dar fac bani cersind

Aproximativ 70 de cersetori romi au venit anul trecut in regiunea orasului Umea, un fief socialist foarte tolerant, unde pot obtine 100-200 de coroane suedeze pe zi pana la 20 de euro), relateaza site-ul . continuă pe Antena3

Cat castiga cersetorii romi in Suedia. Cum ii ajuta autoritatile suedeze

Cersetorii de etnie roma, plecati din Romania ca sa faca bani, au invadat strazile din Stockholm, Gothenburg si Malmo in 2014. Tot mai multi merg acum insa catre orasul nordic Umea, unde temperaturile scad la sub -10 grade celsius in timpul iernii,.

Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Cele patru talentate si frumoase artiste din trupa Amadeus au stralucit in tinute superbe la cea mai scumpa petrecere de Revelion din tara, eveniment cu tematica Moulin Rouge, organizat in incinta Casinoului din Sinaia.

Adriana Saftoiu: Colaborarea dintre Iohannis si Ponta, buna pentru sanatatea politica din Romania

Adriana Saftoiu, purtatorul de cuvant al fostului PDL, a afirmat, duminica seara, ca noua colaborare dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta este buna penturu sanatatea politica din.

Franta: O fetita roma de doua luni si jumatate a murit in gara Lille-Flandres. Familia sa, originara din Romania, traia pe strazi

O fetita roma de doua luni si jumatate a murit joi seara in gara din Lille-Flandres, anunta publicatia franceza La Voix du Nord.

Business B1 la zi: Piata de carte din Romania, revitalizata de vanzarile online (VIDEO)

Piata de carte in Romania este evaluata la 60 de milioane de euro, fiind una din cele mai mici din Europa. in ultimii ani, online-ul a rezolvat partial problema distributiei, care a dus la caderea pietei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )