Libnet.ro
UNICEF

14:00

O cetate din Romania proiectata sub forma de stea ii fascineaza pe specialisti

Antena3 Antena3,
O cetate din Romania proiectata sub forma de stea ii fascineaza pe specialisti

In tara noastra exista doar cinci vestite cetati care, fiind vazute de sus, au forma de stea, fiind cladite in stil Vauban dupa numele strategului francez Sebastien Le Prestre. continuă pe Antena3

Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Avand in vedere dezbaterile care au avut loc, in spatiul public in ultima perioada, cu privire la fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu sustine ca fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate, potrivit unui comunicat de presa.

De ce nu spun companiile din Romania ce salarii ofera candidatilor. Ofertele de joburi de pe website-uri omit cea mai importanta informatie, in timp ce in tari din UE exista transparenta totala

Majoritatea companiilor din Romania nu publica salariile in anunturile postate pe website-urile de joburi. Specialistii in resurse umane consultati de MEDIAFAX sustin ca fenomenul este determinat.

A fascinat toti strainii. Cum arata casuta din Romania care face furori printre turistii straini

Paul Axinte este un roman inginer care a reusit sa construiasca cea mai interesanta casa din Romania. Potrivit Adevarul. ro, casuta de poveste se afla in Sangeorz-Bai si a reusit sa.

Decebal Traian Remes, analiza dura a evenimentelor din Romania. De ce a gresit Sorin Grindeanu

Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii, a fost gazda pentru Razvan Dumitrescu si emisiunea Subiectiv. Fostul demnitar a vorbit despre evenimentele din Romania ultimelor.

Se fac angajari masive. Salarii de la 6.000 de lei pentru tinerii din Romania

Conducerea DIICOT cauta specialisti IT pentru a ocupa posturile vacante din Oradea, Cluj, Timisoara, Alba Iulia, Bacau, Constanta, Craiova, Iasi, Targu Mures si Ploiesti, iar salariile ar porni de la.

NEW MONEY: Cel mai influent om de afaceri turc din Romania explica impactul controversatului referendum al lui Erdogan

Statele Uniunii Europene au avut diverse reactii dupa rezultatul referendumului din Turcia, in urma caruia presedintele Recep Tayyip Erdogan va beneficia de consolidarea puterilor executive. Multe voci din Uniunea Europeana vorbesc deja de stoparea negocierilor pentru aderarea Turciei la UE.

Orase smart si orase dumb: Ce inseamna smart city si cum se adapteaza orasele din Romania la noile tehnologii

Un oras smart este un oras care foloseste tehnologia moderna pentru a fluidiza traficul, a imbunatati transportul public, a reduce poluarea si consumul de energie, relatia cetatenilor cu autoritatea, a imbunatati conditiile de locuire si sistemel de sanatate si educatie. In Europa exista zeci de exemple de bune practici. Cum sta Romania? Observatiile din teren arata un dezechilibru major intre orasele din vest si cele din sud si est. Campioanele la adoptarea de solutii moderne sunt Cluj - Napoca si Oradea.

Fondurile de Pensii din Romania nu pot fi nationalizate, sustine ASF

Fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II) sunt in totalitate alimentate din alocatii de la stat. Dar aceste alocatii, odata transferate catre fonduri in numele cetatenilor romani beneficiari, devin active in proprietate privata si ele nu mai pot fi retrase sau nationalizate confiscate), potrivit Constitutiei, a precizat Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), conform Agerpres.

Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II) sunt in totalitate alimentate din alocatii de la stat. Aceste alocatii, odata transferate catre fonduri in numele cetatenilor.

Dezastrul administratiei din Romania. Sistemul de incalzire centralizata, faliment dupa faliment

Neplata facturilor la intretinere a adus falimentul. Pierderile anuale erau de 12 milioane euro, din cauza instalatiilor invechite. CET-ul a fost construit in 1966, iar conductele din anii 70 sunt ciuruite de rugina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )