Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cezar Preda: Cine uraste tot ce reprezinta presedintele unei tari uraste toti cetateanii.

România Liberă România Liberă,
Cezar Preda: Cine uraste tot ce reprezinta presedintele unei tari uraste toti cetateanii.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, comentand afirmatii ale premierului Victor Ponta despre seful statului, ca un om care uraste tot ce reprezinta presedintele unei tari este un om care uraste toti cetatenii, potrivit Mediafax. Cea mai ingrijoratoare afirmatie a lui Victor Ponta este ca uraste tot ceea ce reprezinta Traian Basescu. Un om care uraste tot ce reprezinta presedintele unei tari este un om care ne uraste pe toti. Aceste afirmatii sunt iresponsabile, pentru ca . continuă pe România Liberă

Cezar Preda: PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Liberalii s-au dizolvat in PSD

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca saptamana aceasta PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Partidul Popular European.

Cezar Preda: Lansarea candidatilor ARD va avea loc in jurul datei de 1 noiembrie

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, ca, in prezent, listele de candidati ai Aliantei Romania Dreapta ARD) se afla in dezbaterea Comisiei de etica, iar lansarea candidatilor ar putea avea loc in jurul datei de 1 noiembrie.

Cezar Preda: Ponta si Antonescu, MEGALOMANI, vor aplauze si ovatii ca ultimul dictator al ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, ca programarea lansarii candidatilor USL in acelasi timp cu Congresul PPE dovedeste frustrarea liderilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu, el afirmand ca niciun om sanatos la cap nu ar face asa ceva, scrie Mediafax. In timp ce PDL ofera o viziune pentru viitorul Romaniei, USL vrea sa ne aduca in trecutul ceausist prin mitingul mamut pe stadion in dispretul cetatenilor acestei tari. Evenimentul acesta faraonic pe care si-l propune USL .

Cezar Preda: Declaratiile lui Ponta despre buget arata o INCOMPETENTA de proportii.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a criticat, luni, declaratiile premierului Victor Ponta legate de resursele bugetare pentru ultimele 45 de zile ale anului, aratand ca acestea denota o incompetenta de proportii, potrivit Mediafax. Vedem ca Victor Ponta nu rateaza nicio zi sa-si arate incompetenta. Am vazut ultimele declaratii, in care spunea ca nu mai sunt bani si apoi o revenire. ) PDL ii adreseaza o intrebare directa: are sau nu Romania bani pentru ultimele 45 de zile? Are sau nu .

Cezar Preda: Nicio festivitate pompoasa a USL, lipsita de decenta, nu poate sa acopere venirea la Bucuresti a Angelei Merkel

Prin vicepresedintele PDL Cezar Preda a tinut sa sublinieze ca sosirea la Bucuresti a cancelarului german Angela Merkel nu va putea fi boicotata de spectacolul organizat de USL pentru lansarea candidatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )