Libnet.ro
UNICEF

13:30

CFR: 39 de trenuri anulate din cauza ninsorii si viscolului

Antena3 Antena3,
CFR: 39 de trenuri anulate din cauza ninsorii si viscolului

Un numar de 39 de trenuri au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului, potrivit ultimei situatii transmise de CFR, care anunta ca a fost redus numarul de trenuri pe zece tronsoane si ca pasagerii trebuie. continuă pe Antena3

CFR: 39 trenuri, anulate din cauza zapezii

CFR: 39 de trenuri au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului .

CFR: Peste 20 trenuri, anulate din cauza zapezii

CFR: 14 trenuri de calatori pe rutele Bucuresti-Constanta si Constanta-Buzau, anulate .

Patru curse aeriene anulate si intarzieri de pana la 2 ore la decolare, din cauza ninsorii si a viscolului

ACTUALIZARE 18:46 Patru curse aeriene, spre Istanbul, Moscova, Frankfurt si Milano, care trebuiau sa decoleze duminica de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, au fost anulate din cauza ninsorii abundente si a viscolului, cu rafale de vant de peste 70 de kilometri/ora, care transporta zapada pe sol, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Traficul feroviar, paralizat intre Bucuresti si Constanta. Zeci de trenuri anulate din cauza viscolului

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna din cauza viscolului din sudul si estul tarii. Zeci de trenuri au dost anulate pe magistrala Bucuresti-Constanta, iar altele care circula au intarzieri de peste 2 ore.

Autostrada A2 si opt drumuri judetene din tara, inchise din cauza ninsorii

ACTUALIZARE 14:39 CNADR anunta inchiderea circulatiei rutiere pe Centura Bucuresti CNADR anunta participantii la trafic ca din cauza ninsorii si a viscolului puternic, vizibilitatea pe drumul national DN 4, km 7+564 - km 20+100, intre Centura Bucuresti - Frumusani, este sub 25 de metri. Astfel, CNADNR SA, impreuna cu Politia Rutiera, pentru siguranta participantilor la trafic, a dispus inchiderea circulatiei rutiere pe acest sector de drum, potrivit unui comunicat de presa al companiei. *ACTUALIZARE 14:16 Utilaje de deszapezire relocate de la Timisoara, Cluj si Brasov, pentru interventii in sudul si sud-estul tarii *ACTUALIZARE 14:00 IGPF: Drumurile spre si dinspre Ruse si Vidin, inchise temporar pentru autovehiculele de peste 10 tone *ACTUALIZARE 12:13 Circulatia rutiera pe alte trei drumuri judetene a fost inchisa duminica.

Autostrada A2 si opt drumuri judetene din tara, inchise din cauza ninsorii

Circulatia rutiera pe tronsonul de autostrada A2 a fost inchisa, duminica, din cauza ninsorii si a viscolului puternic, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Trei curse aeriene anulate si intarzieri de pana la 2 ore la decolare, din cauza viscolului

Trei curse aeriene, spre Istanbul, Moscova si Milano, care trebuiau sa decoleze duminica de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, au fost anulate din cauza ninsorii abundente si a viscolului, cu rafale de vant de peste 75 de kilometri/ora, care transporta zapada pe sol, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

CFR: 39 de trenuri anulate pe relatiile din sud-estul tarii

Un numar de 39 de trenuri de calatori au fost anulate pe relatiile din sud-estul tarii unde ninge abundent si rafalele de vant ating viteza de 80 kilometri/ora, informeaza duminica CFR SA.

CFR: 39 de trenuri anulate pe relatiile din sud-estul tarii

ACTUALIZARE 16:04 Trenurile circula in conditii de iarna si asigura legatura cu marile orase; 10 trenuri au circulat intre Bucuresti si Constanta Circulatia feroviara intre Bucuresti si Constanta a fost asigurata in cursul zilei de duminica de cinci perechi de trenuri, doar numarul garniturilor care opreau in statiile intermediare de pe aceasta magistrala a fost redus, calatorii fiind preluati de trenurile ramase in circulatie, informeaza CFR SA.

Autostrada A2 si 27 de drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

ACTUALIZARE 16:26 Autostrada A2 si 27 de drumuri nationale si tronsoane de drumuri nationale erau inchise, astazi, la ora 16:00, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, care au determinat reducerea vizibilitatii sub 50 de metri si chiar 25 de metri. *ACTUALIZARE 15:36 CNADR: Circulatia pe DN 2, intre Afumati si Urziceni, si pe DN 4, intre Centura Bucuresti si Frumusani, inchisa *ACTUALIZARE 15:00 inca opt drumuri nationale au fost inchise *ACTUALIZARE 14:39 CNADR anunta inchiderea circulatiei rutiere pe Centura Bucuresti *ACTUALIZARE 14:16 Utilaje de deszapezire relocate de la Timisoara, Cluj si Brasov, pentru interventii in sudul si sud-estul tarii *ACTUALIZARE 14:00 IGPF: Drumurile spre si dinspre Ruse si Vidin, inchise temporar pentru autovehiculele de peste 10 tone *ACTUALIZARE 12:13 Circulatia rutiera pe alte trei drumuri judetene a fost inchisa duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )