Libnet.ro
UNICEF

15:31

CFR: 39 de trenuri anulate pe relatiile din sud-estul tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR: 39 de trenuri anulate pe relatiile din sud-estul tarii

ACTUALIZARE 16:04 Trenurile circula in conditii de iarna si asigura legatura cu marile orase; 10 trenuri au circulat intre Bucuresti si Constanta Circulatia feroviara intre Bucuresti si Constanta a fost asigurata in cursul zilei de duminica de cinci perechi de trenuri, doar numarul garniturilor care opreau in statiile intermediare de pe aceasta magistrala a fost redus, calatorii fiind preluati de trenurile ramase in circulatie, informeaza CFR SA. continuă pe Ziarul Bursa

CFR: 39 de trenuri anulate pe relatiile din sud-estul tarii

Un numar de 39 de trenuri de calatori au fost anulate pe relatiile din sud-estul tarii unde ninge abundent si rafalele de vant ating viteza de 80 kilometri/ora, informeaza duminica CFR SA.

CFR: 39 trenuri, anulate din cauza zapezii

CFR: 39 de trenuri au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului .

Viscolul blocheaza Romania: drumuri inchise, trenuri anulate, zboruri intarziate

De sambata seara, Bucurestiul si 11 judete din sud-estul tarii sunt, pana duminica seara, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, iar alte 12 judete din sud, est si centru au fost avertizate cu cod galben. in aceste conditii, mai multe drumuri din tara au fost inchise, zeci de trenuri anulate, iar mai multe curse aeriene intarziate.

Atentat soldat cu cinci morti si 39 de raniti in sud-estul Turciei

ACTUALIZARE 12:06 Premierul Ahmet Davutoglu condamna dur atacul cu bomba din sud-estul tarii Premierul turc Ahmet Davutoglu a condamnat dur, joi, atacul cu bomba comis miercuri noaptea in sud-estul Turciei de rebeli kurzi si a subliniat ca Turcia va continua sa lupte impotriva oricarui tip de teroare, informeaza Reuters.

CFR: Peste 20 trenuri, anulate din cauza zapezii

CFR: 14 trenuri de calatori pe rutele Bucuresti-Constanta si Constanta-Buzau, anulate .

Viscol in Dobrogea: trenuri anulate, localitati fara apa potabila, autostrada inchisa

Dobrogea se afla sub cod portocaliu de vreme rea. Porturile au fost inchise, mai multe trenuri anulate, Autostrada Soarelui este inchisa pe portiunea dintre Drajna si Bucuresti, iar mai multe localitati nu au apa potabila.

Atentat soldat cu cinci morti si 39 de raniti in sud-estul Turciei

Cinci persoane au murit si 39 au fost ranite intr-un atentat cu bomba comis miercuri noaptea de militanti din Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) in sud-estul Turciei, relateaza Reuters si AFP.

Atentat cu masina-capcana in sud-estul Turciei. Cinci morti si 36 de raniti, potrivit bilantului provizoriu

Cel putin cinci persoane au murit, iar 36 au fost ranite,22, joi, intr-un atentat cu masina-capcana comis de rebeli kurzi contra unei sectii de politie in sud-estul Turciei, potrivit BBC News.

CFR: 39 de trenuri anulate din cauza ninsorii si viscolului

Un numar de 39 de trenuri au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului, potrivit ultimei situatii transmise de CFR, care anunta ca a fost redus numarul de trenuri pe zece tronsoane si ca pasagerii trebuie.

Traficul feroviar, paralizat intre Bucuresti si Constanta. Zeci de trenuri anulate din cauza viscolului

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna din cauza viscolului din sudul si estul tarii. Zeci de trenuri au dost anulate pe magistrala Bucuresti-Constanta, iar altele care circula au intarzieri de peste 2 ore.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )