Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viscolul blocheaza Romania: drumuri inchise, trenuri anulate, zboruri intarziate

România Liberă România Liberă,
Viscolul blocheaza Romania: drumuri inchise, trenuri anulate, zboruri intarziate

De sambata seara, Bucurestiul si 11 judete din sud-estul tarii sunt, pana duminica seara, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, iar alte 12 judete din sud, est si centru au fost avertizate cu cod galben. in aceste conditii, mai multe drumuri din tara au fost inchise, zeci de trenuri anulate, iar mai multe curse aeriene intarziate. continuă pe România Liberă

Viscolul face prapad: 5 drumuri nationale si A2 inchise, 15 localitati fara curent si 82 de persoane salvate

Viscolul a facut ravagii in judetul Calarasi. Autostrada Soarelui, cinci drumuri nationale, scoli inchise, trenuri anulate si 15 localitati fara energie electrica. Aceasta este situatia provocata de ninsorile viscolite care au pus stapanire pe Baragan.

Viscol in Dobrogea: trenuri anulate, localitati fara apa potabila, autostrada inchisa

Dobrogea se afla sub cod portocaliu de vreme rea. Porturile au fost inchise, mai multe trenuri anulate, Autostrada Soarelui este inchisa pe portiunea dintre Drajna si Bucuresti, iar mai multe localitati nu au apa potabila.

CFR: 39 de trenuri anulate pe relatiile din sud-estul tarii

Un numar de 39 de trenuri de calatori au fost anulate pe relatiile din sud-estul tarii unde ninge abundent si rafalele de vant ating viteza de 80 kilometri/ora, informeaza duminica CFR SA.

Traficul feroviar, paralizat intre Bucuresti si Constanta. Zeci de trenuri anulate din cauza viscolului

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna din cauza viscolului din sudul si estul tarii. Zeci de trenuri au dost anulate pe magistrala Bucuresti-Constanta, iar altele care circula au intarzieri de peste 2 ore.

CFR: Peste 20 trenuri, anulate din cauza zapezii

CFR: 14 trenuri de calatori pe rutele Bucuresti-Constanta si Constanta-Buzau, anulate .

CFR: 39 trenuri, anulate din cauza zapezii

CFR: 39 de trenuri au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului .

CFR: 39 de trenuri anulate pe relatiile din sud-estul tarii

ACTUALIZARE 16:04 Trenurile circula in conditii de iarna si asigura legatura cu marile orase; 10 trenuri au circulat intre Bucuresti si Constanta Circulatia feroviara intre Bucuresti si Constanta a fost asigurata in cursul zilei de duminica de cinci perechi de trenuri, doar numarul garniturilor care opreau in statiile intermediare de pe aceasta magistrala a fost redus, calatorii fiind preluati de trenurile ramase in circulatie, informeaza CFR SA.

Drumuri inchise in judetul Tulcea din cauza viscolului. Bacurile circula din ora in ora

Judetul Tulcea se afla sub Cod portocaliu de vreme rea. Mai multe drumuri judetene au fost inchise, iar cinci localitati au ramas fara curent electric, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Delta.

Oameni salvati din zapada, localitati fara energie electrica si drumuri inchise in judet

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Giurgiu au intervenit pentru repunerea pe roti a mai multor masini in care se aflau 18 persoane, iar 14 localitati din judet au ramas fara energie electrica si mai multe drumuri sunt inchise circulatiei in urma caderilor de zapada, releva CJSU Giurgiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )