Libnet.ro
UNICEF

05:00

Chestorul Constantin Manoloiu, seful Corpului de Control al MAI, eliberat din functie de Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Chestorul Constantin Manoloiu, seful Corpului de Control al MAI, eliberat din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne ale chestorului Constantin Manoloiu, sef al Corpului de Control al MAI. El fusese numit in aceasta functie in timpul mandatului lui Radu Stroe, asta desi era urmarit penal in dosarul Referendumul. continuă pe Adevărul

Seful Corpului de Control al MAI, eliberat din functie de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) ale chestorului Constantin Manoloiu - sef al Corpului de control al Ministrului de Interne. Manoloiu a ocupat aceasta functie din februarie 2013. Anterior, fusese sef al Serviciului de Evidenta a Populatiei Bucuresti.

Dosarul Colectiv: Raed Arafat se intalneste, luni, cu seful Corpului de control al premierului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, se intalneste, luni, cu seful Corpului de control al prim-ministrului, Valentin Mircea, pentru a discuta despre raportul privind interventia de la clubul Colectiv si prezentarea punctului de vedere al Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU).

Raed Arafat va discuta luni cu seful Corpului de Control al premierului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, va avea in cursul zilei de luni o intalnire cu seful Corpului de control al prim-ministrului, Valentin Mircea, pentru discutarea raportului privind interventia de la clubul Colectiv si prezentarea punctului de vedere al DSU, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )