Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cheta online pentru sani mai mari

Adevărul Adevărul,
Cheta online pentru sani mai mari

Faptele bune nu se mai reduc demult la a ajuta o batranica sa treaca strada. O tanara care tanjeste sa aiba un bust generos isi poate implini visul gratie generozitatii unor oameni dispusi sa stranga ban cu ban pentru a-i plati interventia chirurgicala. continuă pe Adevărul

Mai multi milionari moldoveni au ajuns in componenta Consiliului celei mai mari banci din Republica Moldova

Actionarii celei mai mari institutii financiare, Moldova Agroindbank MAIB), au ales marti, in cadrul unei adunari extraordinare, noua componenta a Consiliului de Administrare CA) al bancii, anunta agentia Infotag.

Mai multi milionari moldoveni au ajuns in Consiliul de Administratie al celei mai mari banci din Republica Moldova

Actionarii celei mai mari institutii financiare, Moldova Agroindbank MAIB), au ales marti, in cadrul unei adunari extraordinare, noua componenta a Consiliului de Administrare CA) al bancii, anunta agentia Infotag.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

Top 100 cele mai mari companii din lume, dupa criza.

Criza a provocat o autentica revolutie in ceea ce priveste listarea la bursa a celor mai mari 100 de companii din lume, informeaza publicatia spaniola El Pais. Astfel, in ultimii cinci ani, crema corporatista a asistat la o schimbare a clasamentului, Apple detronand compania ExxonMobil de pe primul loc. De asemenea, accentul pus pe inovare a consolidat prezenta pe bursa a companiilor tehnologice si producatoare de bunuri de larg consum, in vreme ce societatile de telecomunicatii si utilitati .

Romania, pe locul sase la consumul de bere: Cehii, cei mai mari consumatori

Romania se afla pe locul sase in topul celor mai mari consumatori de bere, prima pozitie fiind ocupata de Cehia, potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, pe baza datelor Asociatiei Berarii Europei.

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

Romanii se fac AUZITI si cunoscuti! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, la Varsovia

Cineastii romani par de neinfrant la festivalurile de film! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor cu filmul Cainele japonez in sectiunea destinata cineastilor aflati la primul.

Premiul de excelenta pentru un aradean, din partea celei mai mari companii de cosmetice din Romania

Aradeanul Daniel Mitre a primit zilele trecute premiul de excelenta din partea companiei Farmec, pentru activitatea din anul 2013, rezultatele obtinute pe plan profesional si increderea acordata acestei companii.

Romanul CONDAMNAT LA MOARTE in Malaezia este aparat de unul dintre cei mai mari avocati ai acestei tari

Romanul condamnat la moarte in Malaezia il are de partea sa pe unul dintre cei mai experimentati si influenti avocati din aceasta tara. Mai mult, aparatorul sau este primul malaezian acceptat sa pledeze la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )