Libnet.ro
UNICEF

16:00

Chiliman: ii invit pe democrat-liberali la unificarea dreptei

Adevărul Adevărul,
Chiliman: ii invit pe democrat-liberali la unificarea dreptei

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat sambata, la Palatul Parlamentului, ca ii invita pe democrat-liberali la unificarea dreptei, atentionand ca cei care vor incerca sa mentina dreapta dezbinata vor fi sanctionati de electorat. continuă pe Adevărul

Primarul Sectorului 1: Legea actuala privind maidanezii este schioapa, eutanasierea trebuie luata in calcul

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat la RFI ca legea actuala privind maidanezii este proasta si trebuie completata. In opinia sa, cainii fara stapan care nu sunt adoptati in cel mult patru luni trebuie eutanasiati. Primarul sustine ca anumite ONG-uri au ajuns adevarate masini de facut bani de pe urma cainilor vagabonzi.

Chiliman: Cei care vor incerca sa mentina dreapta dezbinata vor fi sanctionati de electorat

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca ii invita pe democrat-liberali la unificarea dreptei, aratand ca, in opinia sa, cei care vor incerca sa mentina dreapta dezbinata vor fi sanctionati de electorat, indiferent de marimea actuala.

Chiliman: Sa mai lasam timpul sa treaca, eu cred ca si in PDL sunt multi care gandesc ca mine

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, ca ii invita pe democrat-liberali la unificarea dreptei, aratand ca, in opinia sa, cei care vor incerca sa mentina dreapta dezbinata vor fi.

Unificarea dreptei e programata dupa europarlamentare. Emil Boc, in rol de pacificator

Toamna politica gaseste dreapta din Romania divizata, fara perspectiva de a face un scor bun la alegerile europarlamentare din 2014 si fara un candidat cu sanse reale la Presedintia Romaniei. In contextul in care PDL nu a avut un rol semnificativ ca partid de opozitie, Forta Civica a lui MRU este cotata cu 1-3% in sondaje, iar inregistrarea oficiala a Partidului Miscarea Populara se lasa asteptata, strategii dreptei cauta solutii. Cea mai evidenta, ceruta si de Traian Basescu, este fuziunea formatiunilor de dreapta, dar orgoliile actualilor lideri sunt prea mari. Asa ca a revenit in actualitate solutia pacificatorului Emil Boc. Vezi in articol pozitiile principalilor actori si scenariile de lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )