Libnet.ro
UNICEF

18:00

Unificarea dreptei e programata dupa europarlamentare. Emil Boc, in rol de pacificator

Hotnews Hotnews,
 Unificarea dreptei e programata dupa europarlamentare. Emil Boc, in rol de pacificator

Toamna politica gaseste dreapta din Romania divizata, fara perspectiva de a face un scor bun la alegerile europarlamentare din 2014 si fara un candidat cu sanse reale la Presedintia Romaniei. In contextul in care PDL nu a avut un rol semnificativ ca partid de opozitie, Forta Civica a lui MRU este cotata cu 1-3% in sondaje, iar inregistrarea oficiala a Partidului Miscarea Populara se lasa asteptata, strategii dreptei cauta solutii. Cea mai evidenta, ceruta si de Traian Basescu, este fuziunea formatiunilor de dreapta, dar orgoliile actualilor lideri sunt prea mari. Asa ca a revenit in actualitate solutia pacificatorului Emil Boc. Vezi in articol pozitiile principalilor actori si scenariile de lucru. continuă pe Hotnews

Basescu: Unificarea dreptei va fi a doua zi dupa europarlamentare

Presedintele Traian Basescu este convins ca unificarea dreptei despre care se tot vorbeste in ultima vreme va avea loc a doua zi dupa euroalegeri.

Traian Basescu: Dreapta romaneasca se va uni a doua zi dupa europarlamentare

Presedintele Traian Basescu s-a declarat convins luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca dreapta romaneasca se va uni intr-un partid unic a doua zi dupa europarlamentare, partidele de dreapta din momentul de fata avand nevoie de un lider care sa ii reprezinte la prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )