Libnet.ro
UNICEF

18:00

Chinezariile produc din ce in ce mai multe victime: Un tanar din India a murit, dupa ce a folosit un incarcator de telefon contrafacut in China

B1 B1,
Chinezariile produc din ce in ce mai multe victime: Un tanar din India a murit, dupa ce a folosit un incarcator de telefon contrafacut in China

Incarcatoarele de telefoane contrafacute in China au facut o alta victima. Un tanar din Uttar Pradesh, India, a murit electrocutat in timp ce incerca sa isi puna telefonul la incarcat. Potrivit India. continuă pe B1

Decizie radicala pentru ENEL. Mai multe localitati vor fi afectate

Compania Enel Distributie Muntenia, din grupul italian Enel, va inlocui 90 kilometri de retea electrica din mai multe localitati din judetul Ilfov. Costurile acestui proces, estimat sa se incheie pana la.

Raport al Societatii Zoologice din Londra: Tot mai multe animale marine sunt zarite in apele fluviului Tamisa (VIDEO)

Din ce in ce mai multe animale marine ajung in apele fluviului Tamisa, potrivit unui unui raport publicat joi de Zoological Society of London ZSL), informeaza AFP. Focile au fost cel mai des observate in apele.

Consiliul Concurentei: Anul acesta vom finaliza probabil cele mai multe investigatii

Consiliul Concurentei CC) va finaliza in acest an, probabil, cele mai multe investigatii din istoria autoritatii, precum si proiectul privind Registrul Ajutoarelor de Stat, o baza de date cu toate ajutoarele de stat acordate in Romania, a declarat.

Structura anului de studiu 2014-2015: Mai multe zile de odihna si sesiune de BAC mai mare

Structura anului de studii 2015 - 2016 a fost modificata, iar elevii vor avea parte de mai multe vacante. Noile prevederi elaborate de Ministerul Educatiei arata ca sesiunea examenului de Bacalaureat va dura mai mult decat in acest an.

Mai multe ONG-uri sustin ca Oficiul National pentru Jocuri de Noroc si-a luat rolul de cenzor al site-urilor web pe care utilizatorii romani le pot accesa

Mai multe asociatii si ONG-uri sustin ca se intampla un lucru foarte grav in internetul romanesc dupa ce Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ar fi adoptat, fara dezbatere publica, o decizie prin care este instituita cenzura pe internet si se incalca viata privata prin alterarea confidentialitatii comunicatiilor electronice. Decizia se refera la legea 124/2015 in care se stipuleaza ca furnizorii de retele si servicii de comunicatii electronice [. ], sunt obligati sa respecte deciziile Comitetului de Supraveghere al O. referitoare la restrictionarea accesului catre site-urile de jocuri de noroc neautorizate in Romania, precum si cele referitoare la reclama si publicitatea acelor jocuri de noroc organizate de catre un operator de jocuri de noroc nelicentiat in Romania.

Cod galben de ploi, vant si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla pana miercuri la ora 18. 00, sub Cod galben de ploi, vant si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi. izolat, 40 - 50 de litri pe metru patrat.

Cele mai multe tranzactii online cu cardul sunt realizate de bucuresteni

Mai mult de jumatate din tranzactiile online cu cardul procesate in primul semestru au fost realizate din Bucuresti, barbatii fiind cei care au initiat cele mai multe operatiuni online prin card, cu peste 60% din numarul total, potrivit furnizorului de servicii de plati mobile NETOPIA mobilPay.

Codul galben de furtuni si ploi, prelungit pana miercuri seara pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit pana miercuri seara avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ emisa luni, aceasta vizand mai multe judete ale tarii.

Hot prins in timp ce incerca sa scoata dintr-un supermarket din Tecuci mai multe bunuri furate

Individul in varsta de 23 de ani, de loc din comuna Ghidigeni, dosise intr-o sacosa mai multe marfuri nealimentare furate. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

O furtuna a smuls panourile anti-orbire de pe autostrada Nadlac-Arad, mai multe masini s-au ales cu rotile distruse

O furtuna care a durat doar cateva minute duminica seara a spulberat panourile antiorbire pe o distanta de 20 de kilometri de pe Autostrada Nadlac - Arad, iar mai multe masini s-au ales cu rotile distruse dupa ce au trecut peste bucatile de plastic imprastiate pe drum, informeaza Digi24. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )