Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cod galben de ploi, vant si grindina pentru mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi, vant si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla pana miercuri la ora 18. 00, sub Cod galben de ploi, vant si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi. izolat, 40 - 50 de litri pe metru patrat. continuă pe Adevărul

Cod galben de furtuni emis pentru aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila pentru aproape toata tara, inclusiv pentru Bucuresti.

Codul galben de furtuni si ploi, prelungit pana miercuri seara pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit pana miercuri seara avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ emisa luni, aceasta vizand mai multe judete ale tarii.

Cod galben de ploi prelungit pentru jumatatea de nord a judetului Dambovita

Meteorologii au prelungit, pana astazi dupa-amiaza, avertizarea cod galben de ploi torentiale si vijelii emisa pentru 32 de judete din tara, unde vor fi inclusiv conditii de grindina.

Cand vin ploile. Specialistii au emis o informare de ploi, vant si grindina

Cand vin ploile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o informare de ploi, vant si caderi de grindina, valabila din aceasta seara, de la ora 23. 00, si pana marti, la ora 23.

Cod portocaliu de furtuna pentru mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod Portocaliu de averse si intensificari ale vantului, valabila pana la ora 19. Zona de interes: zona central-estica a judetulu.

Cod galben de furtuni si ploi in peste trei sferturi din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ valabil de luni, ora 16. 00, pana marti ora 23.

COD galben de FURTUNI in aproape toata tara

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni valabil de luni, ora 16. 00, pana marti la ora 23. 00, in aproape toata tara. in perioada mentionata, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, cu precadere in zona de munte 40. 50 l/mp, iar pe arii restranse va cadea grindina, informeaza ANM.

Cod galben de furtuna. Vezi care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabila pana la ora 14. Zona de interes: local, mai ales in jumatatea.

ANM: Cod Galben de furtuni pentru toata tara. Atentionarea este valabila de luni, de la ora 16.00, pana marti, la ora 23.00

Meteorologii au emis luni o atentionare Cod Galben de furtuni pentru toata tara, anunta B1 TV. Atentionarea este valabila de luni de la ora 16. 00 pana marti la ora 23. in perioada mentionata, vor fi.

Mai multe ONG-uri sustin ca Oficiul National pentru Jocuri de Noroc si-a luat rolul de cenzor al site-urilor web pe care utilizatorii romani le pot accesa

Mai multe asociatii si ONG-uri sustin ca se intampla un lucru foarte grav in internetul romanesc dupa ce Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ar fi adoptat, fara dezbatere publica, o decizie prin care este instituita cenzura pe internet si se incalca viata privata prin alterarea confidentialitatii comunicatiilor electronice. Decizia se refera la legea 124/2015 in care se stipuleaza ca furnizorii de retele si servicii de comunicatii electronice [. ], sunt obligati sa respecte deciziile Comitetului de Supraveghere al O. referitoare la restrictionarea accesului catre site-urile de jocuri de noroc neautorizate in Romania, precum si cele referitoare la reclama si publicitatea acelor jocuri de noroc organizate de catre un operator de jocuri de noroc nelicentiat in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )