Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod galben de furtuna. Vezi care sunt zonele afectate

Antena3 Antena3,
Cod galben de furtuna. Vezi care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabila pana la ora 14. Zona de interes: local, mai ales in jumatatea. continuă pe Antena3

Noua atentionare de furtuna de la meteorologi. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabila pana la ora 21. Zona de interes: - jud. Bacau: zona de munte a.

Cod galben de furtuni si ploi in peste trei sferturi din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ valabil de luni, ora 16. 00, pana marti ora 23.

COD galben de FURTUNI in aproape toata tara

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni valabil de luni, ora 16. 00, pana marti la ora 23. 00, in aproape toata tara. in perioada mentionata, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, cu precadere in zona de munte 40. 50 l/mp, iar pe arii restranse va cadea grindina, informeaza ANM.

ANM: Cod Galben de furtuni pentru toata tara. Atentionarea este valabila de luni, de la ora 16.00, pana marti, la ora 23.00

Meteorologii au emis luni o atentionare Cod Galben de furtuni pentru toata tara, anunta B1 TV. Atentionarea este valabila de luni de la ora 16. 00 pana marti la ora 23. in perioada mentionata, vor fi.

Cod galben de furtuna in mai multe judete

Intre orele : 15:00 si 16:30 In zona : zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Dambovita si Arges Se vor semnala : frecvente descarcari e.

Furtuni puternice si inundatii, in Ungaria. Care sunt pagubele

Aproximativ 2. 200 de locuinte au fost afectate, luni, de o furtuna violenta, in Ungaria, anunta Autoritatea nationala pentru gestionarea dezastrelor.

Cod portocaliu de canicula emis pentru cinci judete din sud. Capitala si alte 21 de judete, sub Cod galben

Sase judete din sudul tarii se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 37. 38 de grade. De asemenea, Capitala si 21 de judete se afla sub Cod galben de canicula.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )