Libnet.ro
UNICEF

23:31

Cod galben de furtuna in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Cod galben de furtuna in mai multe judete

Intre orele : 15:00 si 16:30 In zona : zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Dambovita si Arges Se vor semnala : frecvente descarcari e. continuă pe Antena3

Cod galben de furtuna in mai multe judete

Intre orele : 15:00 si 17:00 In zona : - local in judetul Harghita, mai ales in zona localitatilor: Praid, Varsag, Zetea, Madaras, Siculeni, Dealu, Lupeni. - loca.

Cod portocaliu si cod galben de canicula in weekend

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru weekend avertizari de cod portocaliu si cod galben de canicula si disconfort termic accentuat, pentru mai multe judete de tara.

ANM: Cod Galben nowcasting de furtuni si vreme rea pentru patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea valabila pentru patru judete din tara. Astfel, ANM a emis o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea.

ANM: Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului pentru sase judete din Muntenia si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea,.

Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele.

Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

Mai multe plaje din Japonia au fost inchise vineri de autoritati, dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective, anunta AFP. Astfel, in Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, a fost.

Cod portocaliu de canicula emis pentru cinci judete din sud. Capitala si alte 21 de judete, sub Cod galben

Sase judete din sudul tarii se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 37. 38 de grade. De asemenea, Capitala si 21 de judete se afla sub Cod galben de canicula.

Cod portocaliu de canicula in cinci judete din vestul tarii, alte 15 sunt sub avertizare Cod galben. Cand revin ploile

Joi si vineri nu scapam de canicula. Asa avertizeaza meteorologii, care sustin ca cinci judete din vestul tarii se vor afla in continuare sub Cod portocaliu de canicula. Alte 15 judete se afla sub Cod galben de canicula.

Ucraina se teme de Al Treilea Razboi Mondial, in timp ce Rusia trimite si mai multe trupe in regiune

Autoritatile militare din Ucraina considera ca numarul soldatilor rusi din tara si de la granita a crescut la mai mult de 50. Astfel exista temeri de o escaladare a conflictului ce ravaseste zonele estice ale Ucrainei, noteaza Independent.

Situl arheologic cu cele mai multe tezaure dacice, dupa Sarmizegetusa. Kilogramele de bijuterii de aur si argint descoperite acolo sunt expuse in Viena si Budapesta

Situl arheologic de pe Magura Simleului, din Salaj, este situl cu cea mai mare densitate de tezaure dacice din tara, dupa Sarmizegetusa. 15 tezaure dacice au fost descoperite acolo, cel mai important fiind un tezaur de argint descoperit in 1986, care cantareste peste doua kilograme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )