Libnet.ro
UNICEF

20:30

Decizie radicala pentru ENEL. Mai multe localitati vor fi afectate

Antena3 Antena3,
Decizie radicala pentru ENEL. Mai multe localitati vor fi afectate

Compania Enel Distributie Muntenia, din grupul italian Enel, va inlocui 90 kilometri de retea electrica din mai multe localitati din judetul Ilfov. Costurile acestui proces, estimat sa se incheie pana la. continuă pe Antena3

Hot prins in timp ce incerca sa scoata dintr-un supermarket din Tecuci mai multe bunuri furate

Individul in varsta de 23 de ani, de loc din comuna Ghidigeni, dosise intr-o sacosa mai multe marfuri nealimentare furate. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

O furtuna a smuls panourile anti-orbire de pe autostrada Nadlac-Arad, mai multe masini s-au ales cu rotile distruse

O furtuna care a durat doar cateva minute duminica seara a spulberat panourile antiorbire pe o distanta de 20 de kilometri de pe Autostrada Nadlac - Arad, iar mai multe masini s-au ales cu rotile distruse dupa ce au trecut peste bucatile de plastic imprastiate pe drum, informeaza Digi24. ro.

Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

Mai multe plaje din Japonia au fost inchise vineri de autoritati, dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective, anunta AFP. Astfel, in Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, a fost.

Cod galben de furtuna in mai multe judete

Intre orele : 15:00 si 16:30 In zona : zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Dambovita si Arges Se vor semnala : frecvente descarcari e.

Ucraina se teme de Al Treilea Razboi Mondial, in timp ce Rusia trimite si mai multe trupe in regiune

Autoritatile militare din Ucraina considera ca numarul soldatilor rusi din tara si de la granita a crescut la mai mult de 50. Astfel exista temeri de o escaladare a conflictului ce ravaseste zonele estice ale Ucrainei, noteaza Independent.

Situl arheologic cu cele mai multe tezaure dacice, dupa Sarmizegetusa. Kilogramele de bijuterii de aur si argint descoperite acolo sunt expuse in Viena si Budapesta

Situl arheologic de pe Magura Simleului, din Salaj, este situl cu cea mai mare densitate de tezaure dacice din tara, dupa Sarmizegetusa. 15 tezaure dacice au fost descoperite acolo, cel mai important fiind un tezaur de argint descoperit in 1986, care cantareste peste doua kilograme.

Cod galben de furtuna in mai multe judete

Intre orele : 15:00 si 17:00 In zona : - local in judetul Harghita, mai ales in zona localitatilor: Praid, Varsag, Zetea, Madaras, Siculeni, Dealu, Lupeni. - loca.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )