Libnet.ro
UNICEF

12:00

Chinezii etaleaza de bunavoie cel mai bine pazit secret militar. Temuta flota de submarine nucleare, prezentata pentru prima data in patru decenii

Adevărul Adevărul,
Chinezii etaleaza de bunavoie cel mai bine pazit secret militar. Temuta flota de submarine nucleare, prezentata pentru prima data in patru decenii

Flota de submarine nucleare reprezinta unul dintre cele mai bine pazite programe militare ale Chinei. Acum insa, intr-o miscare de imagine fara precedent, Beijingul a decis sa prezinte publicului navele invaluite mai bine de 40 de ani in mister. continuă pe Adevărul

Chinezii etaleaza de bunavoie cel mai bine pazit secret militar: temuta flota de submarine nucleare

Flota de submarine nucleare reprezinta unul dintre cele mai bine pazite programe militare ale Chinei. Acum insa, intr-o miscare de imagine fara precedent, Beijingul a decis sa prezinte publicului navele invaluite mai bine de 40 de ani in mister.

Iti amintesti cat plateai in 2008 pe o casa? Ce apartamente s-au ieftinit cel mai mult in criza

Desi dupa aproape sase ani de recesiune, toate proprietatile rezidentiale au fost afectate de valuri succesive de ieftiniri, nu toate s-au depreciat insa in aceeasi masura: unele unitati locative au facut fata mai bine crizei, in vreme ce altele au.

George Clooney, Tom Hanks, Ryan Gosling sau Brad Pitt cine este cel mai simpatic actor de la Hollywood?

Cine este cel mai simpatic star de la Hollywood? Ei bine, Tom Hanks a reusit sa ii detroneze la acest capitol pe colegii sai de breasla, Will Smith, Ryan Gosling si George Clooney!.

7 alimente care te ajuta sa te concentrezi mai bine

Alimentatia sanatoasa nu doar ca iti ofera o sanatate de fier insa te poate ajuta sa te poti concentra mai bine, sa ai o memorie mai buna, sa fii mai atent si alert si, in general, iti imbunatateste functiile.

Telefonul Angelei Merkel ar fi fost interceptat de mai bine de zece de ani de catre NSA

Agentia Nationala de Securitate NSA) a SUA ar fi interceptat telefonul mobil al cancelarului german Angela Merkel mai bine de zece ani, a scris sambata revista germana Der Spiegel. Publicatia germana.

Semnaturile istoriei. Cui crezi ca apartine cel mai scump autograf ?

Cel mai scump autograf din toate timpurile, apartinand unui om politic, este cel al liderului Partidului Social Democrat Bolsevic, Vladimir Lenin. Potrivit unui studiu condus de un magazin online, care.

Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist.

Raportul publicat AZI la Washington care priveste tara noastra. Romania, pe locul 73 in topul statelor unde e cel mai usor sa faci afaceri

Romania si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit celei mai recente editii a raportului Doing Business, elaborat de Banca Mondiala BM) si.

Taxele ne omoara: firmele romanesti au cel mai mare numar de plati din UE

In zona taxelor, firmele din Romania au cel mai mare numar de plati din UE, respectiv 39 pe an, si au nevoie de 200 de ore pentru a se achita de aceste obligatii, cu o rata totala de taxare de 42,9% din profit.

Romania ocupa locul 73 ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri

Raportul Doing Business 2014, elaborat de Banca Mondiala BM) arata ca tara nostra si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )