Libnet.ro
UNICEF

14:30

7 alimente care te ajuta sa te concentrezi mai bine

Antena3 Antena3,
7 alimente care te ajuta sa te concentrezi mai bine

Alimentatia sanatoasa nu doar ca iti ofera o sanatate de fier insa te poate ajuta sa te poti concentra mai bine, sa ai o memorie mai buna, sa fii mai atent si alert si, in general, iti imbunatateste functiile. continuă pe Antena3

6 alimente care iti omoara inteligenta pe care vrei sa le eviti

Cand este vorba despre nutritie, merita mentionat ca sunt tot felul de alimente: unele, super-alimente, care sunt cele mai bune in special cand vrei sa pierzi in greutate, in vreme ce altele stimuleaza functiile.

Telefonul Angelei Merkel ar fi fost interceptat de mai bine de zece de ani de catre NSA

Agentia Nationala de Securitate NSA) a SUA ar fi interceptat telefonul mobil al cancelarului german Angela Merkel mai bine de zece ani, a scris sambata revista germana Der Spiegel. Publicatia germana.

Romania sta mai bine decat GERMANIA la acest capitol. Suntem pe locul patru in UE

Daca la nivelul de trai suntem la coada Europei, la capitolul datorii stam chiar mai bine decat nemtii! Suntem pe locul patru in topul tarilor din uniune cu cea mai mica datorile publica, arata.

Legume de sezon care ajuta la slabire.

Toamna este plina de bunatati culinare. De data asta, o fi adus ea frigul, dar ne pune mereu la dispozitie legumele si fructele de sezon care ne imbunatatesc organismul cu o sursa bogata in fibre si vitamine de care aveam atat de multa nevoie. Iata sase legume de sezon care te pot ajuta la slabit. Dovlecelul: Bogat in fibre, potasiu si mangan, dovlecelul este si o sursa bogata in vitamine: B1, B6 si vitamina C. Acesta imbunatateste digestia si lupta impotriva boliilor gastrice. Acesta ajuta .

FOTO Renault Logan II, in versiune braziliana. Arata mai bine ca noua Dacia Logan?.

Renault Logan II urmeaza sa ajunga pe piata din Brazilia la inceputul lui 2014, atunci cand brazilienii vor lua contact cu un Logan care se diferentiaza de versiunile sale pentru Africa sau Europa. Primele imagini oficiale ale Loganului brazilian, vandut sub marca Renault, infatiseaza o compacta ceva mai premium decat versiunea originala, Dacia Logan. Dupa cum era de asteptat, avand in vedere ca poarta sigla Renault, modelul are botul modificat, aratand aproape identic cu cel al Loganului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )