Libnet.ro
UNICEF

19:30

Christine Lagarde, despre acordul dintre Grecia si creditorii internationali: Este un pas bun spre recastigarea increderii, vor exista si mai multi pasi, sunt sigura, care vor fi demonstrati prin implementarea reformelor convenite

B1 B1,
Christine Lagarde, despre acordul dintre Grecia si creditorii internationali: Este un pas bun spre recastigarea increderii, vor exista si mai multi pasi, sunt sigura, care vor fi demonstrati prin implementarea reformelor convenite

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a salutat acordul incheiat luni de liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, transmit AP si BBC, citate de Agerpres. A fost o noapte. continuă pe B1

David Cameron, despre noul acord dintre Grecia si creditorii internationali: Nu trebuie sa subestimam amploarea acestei provocari

Premierul britanic David Cameron cred ca implementarea acordului dintre Grecia si celelalte state din zona euro va fi o misiune care nu trebuie subestimata, potrivit Agerpres. in mod clar, provocarea se va concentra.

Actiunile marilor companii europene, in crestere dupa finalizarea acordului intre Grecia si creditorii internationali

Actiunile marilor companii europene cresc puternic luni, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen.

Bursele europene deschid in urcare, in special dupa acordul privind Grecia

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare, fiind influentare pozitiv de acordul privind Grecia.

Pietele bursiere - euforice, pe fondul posibilei intelegeri dintre Grecia si creditori

Pietele bursiere - euforice, pe fondul posibilei intelegeri dintre Grecia si creditori .

Actiunile europene cresc puternic dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului, relateaza.

Crestere la actiunile europene, dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic luni, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului.

Cum comenteaza Guvernul portughez acordul privind Grecia

Guvernul portughez a apreciat, luni, ca acordul la care au ajuns liderii din Zona Euro in privinta Greciei reprezinta o actiune solidara si responsabilaa partenerilor europeni.

Polonia: Guvernul populist elen este de vina pentru conditiile dure din acordul privind Grecia

Sefa guvernului polonez, liberala Ewa Kopacz, a declarat, luni, ca dificilele conditii impuse grecilor in cadrul acordului intre statul elen si zona euro sunt rezultatul politicilor iresponsabile ale guvernului populist din Grecia.

Aurescu saluta acordul pentru Grecia

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat, luni, acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei, pe care il considera o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme.

Anunt important despre bancile din Grecia. Cand se deschid

Bancile din Grecia raman inchise pentru cel putin inca 48 de ore, anunta surse din cadrul Ministerului de Finante, citate de Reuters. Bancile din Grecia sunt inchise din 29 iunie, iar retragerile de la.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )