Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum comenteaza Guvernul portughez acordul privind Grecia

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza Guvernul portughez acordul privind Grecia

Guvernul portughez a apreciat, luni, ca acordul la care au ajuns liderii din Zona Euro in privinta Greciei reprezinta o actiune solidara si responsabilaa partenerilor europeni. continuă pe România Liberă

Bursele europene deschid in urcare, in special dupa acordul privind Grecia

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare, fiind influentare pozitiv de acordul privind Grecia.

Polonia: Guvernul populist elen este de vina pentru conditiile dure din acordul privind Grecia

Sefa guvernului polonez, liberala Ewa Kopacz, a declarat, luni, ca dificilele conditii impuse grecilor in cadrul acordului intre statul elen si zona euro sunt rezultatul politicilor iresponsabile ale guvernului populist din Grecia.

Liderii zonei euro au ajuns la un acord unanim privind Grecia

ACTUALIZARE 16:44 Stoltenberg: Acordul privind Grecia, important pentru securitatea NATO Acordul privind Grecia, la care au ajuns astazi liderii din zona euro, este important pentru securitatea statului elen si a aliatilor sai din NATO, a declarat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, informeaza AFP, citat de Agerpres. * ACTUALIZARE 16:31 Parlamentul german urmeaza sa voteze vineri acordarea unui bailout * ACTUALIZARE 15:57 BCE mentine finantarea pentru bancile grecesti la 89 de miliarde de euro * ACTUALIZARE 15:50 Merkel recunoaste ca Germania a renuntat la o mentiune privind iesirea temporara a Greciei din zona euro * ACTUALIZARE 15:41 Grecia trebuie sa ceara, in continuare, ajutor de la FMI * ACTUALIZARE 15:21 Reuters: Vacanta bancara din Grecia va fi prelungita * ACTUALIZARE 15:05 Marea Britanie: Implementarea acordului va fi dificila.

Merkel, despre negocierile privind Grecia: Nu va exista un acord cu orice pret. Hollande: Franta va face totul ca sa se ajunga la un acord. Viitorul Europei este in joc (VIDEO)

Liderul Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a declarat ca ministrii Finantelor din zona euro au inregistrat progrese in negocierile privind Grecia si ii indeamna pe liderii tarilor lor sa solutioneze.

Presedintele Eurogrup: O decizie a creditorilor internationali privind Grecia, probabil vineri

Creditorii internatioanli ai Greciei ar putea lua vineri o decizie cu privire la programul de reforme propus de Guvernul elen. Va fi o analiza, probabil astazi, mai tarziu. Daca va fi un sprijin larg in Grecia,.

Christine Lagarde, despre acordul dintre Grecia si creditorii internationali: Este un pas bun spre recastigarea increderii, vor exista si mai multi pasi, sunt sigura, care vor fi demonstrati prin implementarea reformelor convenite

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a salutat acordul incheiat luni de liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, transmit AP si BBC, citate de Agerpres. A fost o noapte.

Aurescu saluta acordul pentru Grecia

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat, luni, acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei, pe care il considera o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme.

Guvernul amana decizia privind salariile demnitarilor, cel mai tarziu pana la rectificarea bugetului

Guvernul nu va reveni, in sedinta de miercuri, asupra ordonantei prin care s-au marit salariile demnitarilor, ministrul Muncii, Rovana Plumb, afirmand ca aceasta decizie va fi amanata cu o saptamana, in timp ce liderul PSD Liviu Dragnea a precizat ca decizia se va lua cel mai tarziu la rectificarea bugetului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )