Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cico Dumitrescu: M-au bagat in dosarul Mineriadei ca au vrut sa ma bage, nu am fost acolo. Iliescu nu este vinovat

Adevărul Adevărul,
Cico Dumitrescu: M-au bagat in dosarul Mineriadei ca au vrut sa ma bage, nu am fost acolo. Iliescu nu este vinovat

Amiralul in rezerva Emil Cico Dumitrescu a declarat joi, la iesirea de la Parchetul instantei supreme, ca nu le-a spus nimic procurorilor militari, pentru ca el nu a fost implicat si ca anchetatorii l-au pus sub acuzare pentru ca au vrut sa il bage in cauza. Pe cuvant de onoare ca eu nu am fost nicaieri, a spus amiralul, citat de news. ro. continuă pe Adevărul

Amiralul in rezerva, Emil Cico Dumitrescu, este audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Mineriadei

Amiralul in rezerva Emil Cico Dumitrescu, membru al Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala in iunie 1990, este audiat, joi, la Parchetul instantei supreme in dosarul Mineriadei.

Emil Cico Dumitrescu, dupa audierea la Parchetul General in dosarul Mineriada: Nu am fost acolo, dar eu zic ca Ion Iliescu nu-i vinovat

Amiralul in rezerva, Emil Cico Dumitrescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul Mineriada, el declarand ca fostul presedinte Ion Iliescu nu este vinovat pentru ce s-a intamplat in iunie 1990.

Fostul premier Petre Roman a fost audiat de procurori in dosarul Mineriadei din iunie 1990. I s-a comunicat oficial ca este inculpat

Petre Roman a declarat marti, la iesirea de la Parchet, ca a mentinut in fata procurorilor militari declaratia lui anterioara din dosarul Mineriadei.

Petre Roman, audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei: Fostul premier este inculpat pentru crime impotriva umanitatii (VIDEO)

Petre Roman s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Aceasta prezenta vine la o zi dupa ce si fostul.

Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul Mineriadei pentru infractiuni contra umanitatii

Fostul premier Petre Roman s-a prezentat, marti, la Parchetul instantei supreme pentru ca procurorii militari sa ii aduca la cunostinta faptul ca este inculpat in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de mai multe persoane, printre care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma.

Fostul premier Petre Roman este audiat de procurori in dosarul Mineriadei din iunie 1990. I se va comunica oficial ca este inculpat

Fostul premier Petre Roman este convocat marti la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Nea Nelu TRAGE de timp. Banciu: L-am facut albie de porci pe Iliescu. Macar atat. Oricum nu risca mare lucru in dosarul Mineriadei (VIDEO)

Tergiversari in Dosarul Mineriadei. Radu Banciu dezvaluie modul cum Ion Iliescu incearca sa traga de termen, rugandu-se sa dea coltul pana se termina judecata. Prima amanare a.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a REFUZAT sa dea declaratii de inculpat la Parchetul General in dosarul Mineriadei. A cerut amanare pentru consultarea dosarului

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este citat la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei. Liderul onorific al social-democratilor este acuzat de crime importiva umanitatii.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost audiat in dosarul Mineriadei, in care este acuzat de infractiuni contra umanitatii. Cum s-au aparat ceilalti inculpati

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost audiat, luni, la Parchetul instantei supreme, in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care a fost pus sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de mai multe persoane, printre care Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma.

UPDATE Iliescu a fost la Parchetul General in Dosarul Mineriadei. Avocat: Fostul presedinte a refuzat sa dea o declaratie / I s-a adus la cunostinta ca are o calitate noua, de inculpat

Ion Iliescu a venit luni dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei, in care este acuzat de procurorii militari de crime impotriva umanitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )