Libnet.ro
UNICEF

22:30

Emil Cico Dumitrescu, dupa audierea la Parchetul General in dosarul Mineriada: Nu am fost acolo, dar eu zic ca Ion Iliescu nu-i vinovat

România Liberă România Liberă,
Emil Cico Dumitrescu, dupa audierea la Parchetul General in dosarul Mineriada: Nu am fost acolo, dar eu zic ca Ion Iliescu nu-i vinovat

Amiralul in rezerva, Emil Cico Dumitrescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul Mineriada, el declarand ca fostul presedinte Ion Iliescu nu este vinovat pentru ce s-a intamplat in iunie 1990. continuă pe România Liberă

Amiralul in rezerva, Emil Cico Dumitrescu, este audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Mineriadei

Amiralul in rezerva Emil Cico Dumitrescu, membru al Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala in iunie 1990, este audiat, joi, la Parchetul instantei supreme in dosarul Mineriadei.

UPDATE Iliescu a fost la Parchetul General in Dosarul Mineriadei. Avocat: Fostul presedinte a refuzat sa dea o declaratie / I s-a adus la cunostinta ca are o calitate noua, de inculpat

Ion Iliescu a venit luni dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei, in care este acuzat de procurorii militari de crime impotriva umanitatii.

Cico Dumitrescu: M-au bagat in dosarul Mineriadei ca au vrut sa ma bage, nu am fost acolo. Iliescu nu este vinovat

Amiralul in rezerva Emil Cico Dumitrescu a declarat joi, la iesirea de la Parchetul instantei supreme, ca nu le-a spus nimic procurorilor militari, pentru ca el nu a fost implicat si ca anchetatorii l-au pus sub acuzare pentru ca au vrut sa il bage in cauza. Pe cuvant de onoare ca eu nu am fost nicaieri, a spus amiralul, citat de news. ro.

Petre Roman, audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei: Fostul premier este inculpat pentru crime impotriva umanitatii (VIDEO)

Petre Roman s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Aceasta prezenta vine la o zi dupa ce si fostul.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a REFUZAT sa dea declaratii de inculpat la Parchetul General in dosarul Mineriadei. A cerut amanare pentru consultarea dosarului

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este citat la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei. Liderul onorific al social-democratilor este acuzat de crime importiva umanitatii.

Fostul director SRI, Virgil Magureanu, este audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei

Fostul director SRI, Virgil Magureanu, este audiat, in aceste momente, la Parchetul General. Magureanu este cercetat pentru crime impotriva umanitatii. Stire in curs de actualizare.

Cazul Coldea - Ghita: Traian Basescu a stat 3 ore la Parchetul General, pentru a da explicatii dupa aparitia inregistrarii in care vorbea despre dosarul ICA-Dan Voiculescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, s-a prezentat, marti dupa-amiaza, la Parchetul General, pentru a da explicatii in legatura cu inregistrarea data publicitatii de patronul RTV, Sebastian Ghita, in care fostul sef al statului vorbea despre dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare. UPDATE Ora 16:35): Traian Basescu a parasit sediul Parchetului General dupa aproape 3 ore, declarand, la iesire, ca a dat o declaratie de martor, completa, pe toate intrebarile procurorului. Intrebat de jurnalisti daca a influentat vreodata justitia, fostul sef al statului a raspuns: Niciodata, scoateti-va din minte gandirea ca vreodata am intervenit in vreun dosar.

Traian Basescu, la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat, marti, la Parchetul General, pentru a da explicatii dupa aparitia inregistrarii in care vorbea despre dosarul ICA-Dan Voiculescu.

Ion Iliescu, in fata procurorilor de la Parchetul General: Fostul presedinte a fost audiat in Dosarul Mineriadei, in care este acuzat de crime impotriva umanitatii (VIDEO)

UPDATE: Ion Iliescu a refuzat sa faca declaratii presei la iesirea de la Parchetul General. Avocatul acestuia a afirmat in schimb ca fostul presedinte a fost chemat in fata procurorilor pentru a.

Virgil Magureanu, la Parchetul General

Continua seria de audieri in dosarul Mineriadei. Miercuri dimineata s-a prezentat la Parchetul General fostul director al Serviciului Roman de Informatii, Virgil Magureanu, care are calitatea de inculpat, fiind acuzat de infractiuni contra umanitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )