Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 8,9%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 8,9%

Cifra de afaceri din industrie per total piata interna si piata externa) a crescut cu 8,9% in primele 9 luni, in termeni nominali, fata de perioada similara din 2013, informeaza astazi Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Comenzile noi din industrie, cu 6,8% mai multe

Comenzile noi din industrie au urcat, in primele 9 luni, cu 6,8% in termeni nominali) fata de perioada similara a anului trecut, transmite astazi Institutul National de Statistica INS).

Au crescut comenzile din industrie

Comenzile noi din industrie au crescut cu 6,8% in perioada ianuarie - septembrie 2014, comparativ cu perioada similara a anului trecut, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Industria ramane motorul economiei: comenzile noi au urcat cu 6,8% in primele noua luni, iar cifra de afaceri a crescut cu 8,9%

Comenzile noi din industrie au crescut in termeni nominali, in primele noua luni, cu 6,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in vreme ce afacerile din industrie au urcat in acelasi interval cu 8,9%, potrivit datelor oferite de Institutul National de Statistica INS).

ANALIZA Harta termica a ciclurilor de afaceri din Romania. Economia prefera guvernari de dreapta

Romania a cunoscut episoade de bunastare mai dese atunci cand la guvernare s-au aflat parrtide de dreapta, reiese dintr-o harta termica a afacerilor, publicata luni dupa-amiaza de Banca Nationala. Punctele rosii de pe harta- indicand perioade de contractie ale diferitilor indicatori- sunt mult mai numeroase in timpul guvernelor de stanga, chiar daca trebuie luat in calcul si efectele socurilor externe criza financiara din 2008 si cea economica ulterioara). Pe harta se poate observa si efectul de calmare indus de renuntarea la impozitul progresiv si trecerea la cota unica din ianuarie 2005.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )