Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci lucruri care NU trebuie sa-ti lipseasca din casa atunci cand ai bebelus

România Liberă România Liberă,
Cinci lucruri care NU trebuie sa-ti lipseasca din casa atunci cand ai bebelus

Daca ai nascut recent sau ai in casa un bebelus in sistem de adoptie, trebuie sa stii ca sunt cateva obiecte care n-ar trebui sa-ti lipseasca niciodata din casa in caz de nevoie sau pentru alte urgente. Sunt produse pe care le cunosti, nu sunt costisitoare, iar unele dintre ele, in cazuri deosebite, te pot salva pe tine si pe copilul tau. continuă pe România Liberă

Toti romanii trebuie sa stie aceste lucruri! Care sunt drepturile pacientului si ce poate face daca a fost nedreptatit intr-un spital

Cristian Busoi, deputat in Parlamentul European si initiator al campaniei Drepturile pacientilor, a venit la Neatza si a vorbit despre modul in care trebuie sa procedeze persoanele care s-au .

Gadgeturi si accesorii auto pe care trebuie sa le ai in masina ta

In ziua de azi trebuie sa fii conectat la tehnologie in orice clipa, chiar si atunci cand esti la volan. Tocmai de aceea sarim in ajutorul vostru si am intocmit un top cu cele mai bune gadget-uri si accesorii pe care ar trebui sa le ai la tine in masina. Chiar daca autoturismele lansate in [] Gadgeturi si accesorii auto pe care trebuie sa le ai in masina ta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul gadget-urilor pe care trebuie sa le ai in masina

In ziua de azi trebuie sa fii conectat la tehnologie in orice clipa, chiar si atunci cand esti la volan. Tocmai de aceea sarim in ajutorul vostru si am intocmit un top cu cele mai bune gadget-uri pe care ar trebui sa le ai la tine in masina. Chiar daca autoturismele lansate in ultimul timp [] Topul gadget-urilor pe care trebuie sa le ai in masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )