Libnet.ro
UNICEF

23:00

Toti romanii trebuie sa stie aceste lucruri! Care sunt drepturile pacientului si ce poate face daca a fost nedreptatit intr-un spital

Antena3 Antena3,
Toti romanii trebuie sa stie aceste lucruri! Care sunt drepturile pacientului si ce poate face daca a fost nedreptatit intr-un spital

Cristian Busoi, deputat in Parlamentul European si initiator al campaniei Drepturile pacientilor, a venit la Neatza si a vorbit despre modul in care trebuie sa procedeze persoanele care s-au . continuă pe Antena3

DDR3 vs DDR4: care sunt diferentele?

Atunci cand iti cumperi un calculator, un laptop, sau orice alt dispozitiv care sa implice prezenta unei memorii interne, ar trebui sa te intereseze tipul acesteia. Astfel, vei putea sa verifici daca produsul pe care doresti sa-l cumperi se va ridica la nivelul asteptarilor tale din punct de vedere al performantei. DDR4 este noua generatie [] DDR3 vs DDR4: care sunt diferentele? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cinci lucruri care NU trebuie sa-ti lipseasca din casa atunci cand ai bebelus

Daca ai nascut recent sau ai in casa un bebelus in sistem de adoptie, trebuie sa stii ca sunt cateva obiecte care n-ar trebui sa-ti lipseasca niciodata din casa in caz de nevoie sau pentru alte urgente. Sunt produse pe care le cunosti, nu sunt costisitoare, iar unele dintre ele, in cazuri deosebite, te pot salva pe tine si pe copilul tau.

Viktor Orban, despre criza imigrantilor: E mai mult o problema a Germaniei, decat a UE (...) Europa trebuie sa inteleaga ca cei care sunt invadati, nu mai pot primi pe nimeni. Si acum e o invazie

Premierul ungar, Viktor Orban, a aparat modul in care guvernul sau s-a ocupat de valul fara precedent de imigranti. Acesta a precizat ca majoritatea imigrantilor vor in Germania si ca este mai mult o.

Care sunt PRIORITATILE alesilor in sesiunea de toamna. Cand vor fi votate Codul Fiscal si Legea salarizarii

Sesiunea parlamentara de toamna incepe marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala, dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de bugetul pe 2016 vare ar trebuie sa ajunga in Parlament, asa cum a anuntat Liviu Dragnea, pana pe 15 noiembrie.

Care sunt cele mai scumpe echipe de fotbal din lume

Cand vine vorba de fotbal, numele Real Madrid, Barcelona si Bayern Munich nu mai au nevoie de prezentare. De altfel, acestea sunt si cele mai scumpe echipe din lume, conform unui clasament realizat de.

Care sunt temele pe care presedintele Iohannis le va prezenta in fata Parlamentului

Votul prin corespondenta, dar si un cod al incompatibilitatilor ar urma sa se numere printre temele mesajului pe care presedintele Klaus Iohannis doreste sa-l adreseze Parlamentului in data de 16 septembrie.

Care sunt preturile de pornire in licitatia pentru servicii telecom pe 10 ani in banda 3,4-3,8 GHz, unde in prezent au licente Orange, Vodafone, UPC, SNR si 2K Telecom

Autoritatea de reglementare in comunicatii a anuntat, miercuri, ca au fost stabilite detaliile licitatiei pentru utilizarea frecventelor radio in benzile 3410-3600 MHz si 3600-3800 MHz, acolo unde in prezent au licente Orange, Vodafone, UPC, SNR si 2K Telecom, si in care operatorii castigatori vor putea furniza la nivel national servicii de transmisii de date si acces la internet de banda larga pe suport radio, pentru o perioada de 10 ani, incepand cu 1 ianuarie 2016. Pretul de pornire pentru blocurile din banda 3,4 - 3,6 GHz este de 370. 000 de euro si de 185. 000 euro pentru blocurile din banda 3,6 - 3,8 GHz.

Zece kilograme pierdute in doua saptamani inseamna boala curata. Care sunt cele mai nocive diete

Orice persoana care intra la cura de slabire, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme in cel mai scurt timp cu putinta! Iar pentru asta, alege cele mai nepotrivite diete. Da, exista diete care te.

Parlamentarii, sanctionati pentru absentele nemotivate. Care sunt cei mai mari chiulangii

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, ca deputatii care au avut absentele nemotivate in precedenta sesiune sa fie sanctionati, conform regulamentului, cu retinerea a 1% din indemnizatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )