Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cinci medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cinci medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice

Cinci medici au fost retinuti de procurori, vineri, in urma audierilor facute la Politia Capitalei, in dosarul operatiilor estetice pentru care se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro, au declarant surse judiciare. continuă pe Wall-Street Ro

Managerul Spitalului de Arsi si alti opt medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice. in joc, sute de mii de euro

Bilantul retinerilor in urma audierilor de vineri din dosarul operatiilor estetice este de zece persoane - noua medici, intre care si managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si o angajata a unei clinici private. Anchetatorii au cerut aparate de numarat bani in timpul perchezitiilor, dupa ce in birourile medicilor s-au gasit sume uriase.

Managerul Spitalului de Arsi si alti opt medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice. Ce spune Banicioiu

Bilantul retinerilor in urma audierilor de vineri din dosarul operatiilor estetice este de zece persoane - noua medici, intre care si managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si o angajata a unei clinici private. Anchetatorii au cerut aparate de numarat bani in timpul perchezitiilor, dupa ce in birourile medicilor s-au gasit sume uriase.

UPDATE Managerul Spitalului de Arsi si alti opt medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice. Sute de mii de euro, gasite la perchezitii. Ce spune Banicioiu

Bilantul retinerilor in urma audierilor de vineri din dosarul operatiilor estetice este de zece persoane - noua medici, printre care si managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, dar si o angajata a unei clinici private. Anchetatorii au cerut aparate de numarat bani in timpul perchezitiilor, dupa ce in birourile medicilor s-au gasit sume uriase. Ministrul Sanatatii sustine ca activitatea spitalului nu e deocamdata afectata.

Doi medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice: Alte 21 persoane sunt urmarite penal (VIDEO)

Doi medici de la Spitalul de Arsi din Capitala au fost retinuti de procurori, vineri dupa-amiaza, in dosarul operatiilor estetice. Anchetatorii au facut, vineri, perchezitii la Spitalul de Arsi si la 22 de.

Cinci medici au fost retinuti in dosarul operatiilor estetice: Alte 26 persoane, urmarite penal

Cinci medici au fost retinuti de procurori, vineri, in urma audierilor facute la Politia Capitalei, in dosarul operatiilor estetice pentru care se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro. Printre cei retinuti .

Cinci MEDICI, RETINUTI in dosarul silicoanelor decontate de la Spitalul de Arsi

Update 20. 23 - Cinci medici au fost retinuti de procurori, vineri, in urma audierilor facute la Politia Capitalei, in dosarul operatiilor estetice pentru care se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro, au.

Dosarul operatiilor estetice: Cinci medici au fost retinuti. Peste 500.00 euro, gasiti la perchezitiile de la Spitalul de Arsi

Cinci medici au fost retinuti de procurori, vineri, in urma audierilor facute la Politia Capitalei, in dosarul operatiilor estetice pentru care se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro, au declarat, pentru agentia Mediafax, surse judiciare.

UPDATE Dosarul operatiilor estetice: Directorul Spitalului de Arsi si alti opt medici au fost retinuti

Bilantul retinerilor in urma audierilor de vineri din dosarul operatiilor estetice este de zece persoane - noua medici, intre care managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si o angajata a unei clinici private, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Conform surselor pentru o operatie se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro.

Un medic anestezist, retinut in dosarul operatiilor estetice

Un medic anestezist de la Spitalul de Arsi din Capitala a fost retinut de procurori, vineri dupa-amiaza, in dosarul operatiilor estetice. Anchetatorii au facut, vineri, perchezitii la Spitalul de Arsi si la .

Caru' cu vedete: Dosarul operatiilor estetice: Anda Adam si-a pus doua implanturi la pret de unul; Beyonce, mai influenta decat Obama sau Papa. Cine sunt cei care au schimbat lumea; Salman Khan sufera de o boala neurologica necunoscuta

Le-au tinut ascunse 17 ani si nimeni nu stia mai nimic despre ele! Cine sunt femeile alaturi care dorm cu baietii de la 3SE. 3rei Sud Est a fost una dintre cele mai iubite trupe ale anilor 2000, iar o tara intreaga era innebunita dupa. Marc Anthony sparge 305. 000 $ lunar, dar n-are bani de pensie. Saracii oameni bogati! Aflat in plin proces cu fosta sotie Dayanara Torres, Marc Anthony spune ca e bogat, dar nu chiar atat de bogat incat sa plateasca o pensie.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )