Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cinci persoane, intre care un copil, ranite in urma unei EXPLOZII in Fieni.

România Liberă România Liberă,
Cinci persoane, intre care un copil, ranite in urma unei EXPLOZII in Fieni.

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, iar doua apartamente au fost avariate, vineri dimineata, in urma unei exploii produse intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni, la ora transmtierii acestei stiri locatarii fiind evacuati, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor ISU Dambovita, explozia puternica produsa la etajul al treilea al unui bloc de locuinte din Fieni a fost urmata de incendiu, la fata locului fiind trimise trei autospeciale si o autoscara pentru interventie la . continuă pe România Liberă

VIDEO: Cinci persoane, intre care un copil, ranite in urma unei EXPLOZII in Fieni.

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, iar doua apartamente au fost avariate, vineri dimineata, in urma unei exploii produse intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni, la ora transmtierii acestei stiri locatarii fiind evacuati, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor ISU Dambovita, explozia puternica produsa la etajul al treilea al unui bloc de locuinte din Fieni a fost urmata de incendiu, la fata locului fiind trimise trei autospeciale si o autoscara pentru interventie la .

Explozie intr-un bloc din Fieni: Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, iar doua apartamente au fost avariate, vineri dimineata, in urma unei explozii produse intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni, scrie Mediafax.

Dambovita: Explozie puternica intr-un bloc din Fieni. Cinci persoane ranite, printre care un copil

Cinci persoane au fost ranite, printre care un copil, in urma unei explozii din localitatea Fieni, judetul Dambovita. Unul dintre raniti este in stare grava, relateaza reporterul B1 TV. Deflagratia a avut loc.

Cluj Napoca: Doua persoane, ranite in urma unei explozii produse intr-un imobil

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unei explozii produse intr-un imobil din Cluj-Napoca. Deflagratia a avut loc la o soba de teracota din locuinta, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc marti, in.

Explozie intr-un bloc din localitatea damboviteana Fieni. Cinci persoane au fost ranite

O explozie puternica s-a produs, vineri dimineata, intr-un bloc din localitatea damboviteana Fieni. Cinci persoane au fost ranite si alte cateva zeci au fost evacuate. Ranitii, printre care se afla si un.

Fost campion national, in coma la spital de zece zile in urma unei altercatii.

Un tanar de 26 de ani, se afla internat in coma la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde a fost adus acum zece zile, dupa ce a cazut si s-a lovit la cap, in urma unei altercatii in fata unul local din municipiu, transmite Mediafax. Stefan Pavel, in varsta de 26 de ani, fost campion national la atletism, se afla internat in stare de coma la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, fiind tinut in viata cu ajutorul aparatelor. Tanarul a fost adus la spital in 22 septembrie, dupa ce s-a lovit la .

Nu vreau sa fiu un monstru. Belgian eutanasiat in urma unei operatii de schimbare de sex nereusita

Un belgian de 44 de ani a fost eutanasiat dupa ce medicul sau a apreciat ca suferintele sale fizice si psihice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, relateaza.

Nu vreau sa fiu un monstru. Belgian eutanasiat in urma unei operatii de schimbare de sex esuate

Un belgian de 44 de ani a fost eutanasiat dupa ce medicul sau a apreciat ca suferintele sale fizice si psihice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, relateaza.

Iasi: Doua persoane, dintre care un jandarm, retinute pentru trafic de droguri

Doua persoane, dintre care un jandarm din Iasi, au fost retinute, vineri, de catre procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de.

Sase persoane,ranite intr-un accident in care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri ...

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite, marti, dupa ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara, pe DN 702 B, in judetul Dambovita, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, subinspector Alexandra Niculae, accidentul a avut loc pe DN 702 B, intre localitatile Manesti si Tatarani, dupa ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu o autoutilitara. In urma impactului, au fost raniti sase pasageri din microbuz, iar la fata .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )