Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nu vreau sa fiu un monstru. Belgian eutanasiat in urma unei operatii de schimbare de sex nereusita

Antena3 Antena3,
Nu vreau sa fiu un monstru. Belgian eutanasiat in urma unei operatii de schimbare de sex nereusita

Un belgian de 44 de ani a fost eutanasiat dupa ce medicul sau a apreciat ca suferintele sale fizice si psihice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, relateaza. continuă pe Antena3

Nu vreau sa fiu un monstru. Belgian eutanasiat in urma unei operatii de schimbare de sex esuate

Un belgian de 44 de ani a fost eutanasiat dupa ce medicul sau a apreciat ca suferintele sale fizice si psihice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, relateaza.

Fost campion national, in coma la spital de zece zile in urma unei altercatii.

Un tanar de 26 de ani, se afla internat in coma la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde a fost adus acum zece zile, dupa ce a cazut si s-a lovit la cap, in urma unei altercatii in fata unul local din municipiu, transmite Mediafax. Stefan Pavel, in varsta de 26 de ani, fost campion national la atletism, se afla internat in stare de coma la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, fiind tinut in viata cu ajutorul aparatelor. Tanarul a fost adus la spital in 22 septembrie, dupa ce s-a lovit la .

Cluj Napoca: Doua persoane, ranite in urma unei explozii produse intr-un imobil

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unei explozii produse intr-un imobil din Cluj-Napoca. Deflagratia a avut loc la o soba de teracota din locuinta, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc marti, in.

Warren Buffett va castiga 2 miliarde de dolari in urma unei investitii la Goldman Sachs

Compania Berkshire Hathaway, condusa de miliardarul Warren Buffett, va castiga peste 2 miliarde de dolari in urma unei investitii la Goldman Sachs in 2008, informeaza presa internationala.

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata.

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, dupa ce medicul a apreciat ca suferintele sale fizice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, a anuntat marti presa belgiana, citata de Mediafax. Nathan Verhelst a murit intr-un spital din Bruxelles, inconjurat de mai multi prieteni, la sfarsitul unei lungi proceduri in vederea obtinerii acordului lumii medicale intr-o tara, Belgia, unde eutanasia este legala din 2002. A murit .

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, din cauza durerilor insuportabile rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate. Nathan Verhelst a murit intr-un spital din Bruxelles,.

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, dupa ce medicul a apreciat ca suferintele sale fizice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, a anuntat marti presa belgiana, citata de AFP.

UPDATE: Un mort, trei raniti si zeci de persoane evacuate in urma unei explozii puternice ...

UPDATE: O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi, marti dimineata, pe trotuarul din fata blocului din Resita in care a avut loc o explozie, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, a declarat ca femeia a fost gasita in fata blocului, pe trotuar, sub daramaturi. _ _ _ _ _ O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita, trei persoane fiind ranite, iar in urma deflagratiei .

Trei raniti si zeci de persoane evacuate in urma unei explozii puternice intr-un bloc din ...

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita, trei persoane fiind ranite, iar in urma deflagratiei locatarii au fost evacuati, in conditiile in care au fost grav avariate parterul si primele doua etaje ale imobilului, unde nu se mai poate locui, transmite Mediafax. Explozia a avut loc intr-un bloc cu zece etaje de pe strada Republicii din Resita, intr-un apartament de la etajul al doilea. In urma deflagratiei, trei persoane au fost ranite, una fiind .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )