Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cindy Crawford, la 50 de ani! Cele mai frumoase aparitii din cariera!

ADPM ADPM,
Cindy Crawford, la 50 de ani! Cele mai frumoase aparitii din cariera!

Cindy Crawford va implini in curand 50 de ani si va marca acest lucru prin lansarea unei carti in care va vorbi despre cariera ei in lumea modei. Iata o selectie din cele mai frumoase aparitii ale vedetei, considerata unul din cele mai de succes modele din istorie. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase orase medievale din Europa. Printre ele se numara si doua localitati din Romania

Printre cele mai frumoase orase medievale din Europa se numara Bruges, Regensburg, Tallin, dar si localitati din Romania: Sighisoara si Sibiu.

Publicatia New York Times publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole

The New York Times a anuntat ca va publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole ale sale, intrucat publicatia americana a depasit 1 milion de abonamente digitale.

The New York Times publica gratuit 50 dintre cele mai bune articole ale sale

The New York Times a renuntat, luni, la taxa impusa pentru lectura unora dintre cele mai bune articole ale sale, publicate in ultimii patru ani, in cadrul unei serii mai largi de initiative, ce marcheaza depasirea de acest ziar a pragului de 1 milion.

Victor Ponta implineste 43 de ani. Cele mai importante momente din cariera premierului

Primul-ministru Victor Ponta a implinit astazi 43 de ani. Ultimul an din viata lui Ponta a fost marcat de evenimente neplacute: premierul Romaniei a pierdut alegerile prezidentiale, a demisionat din PSD, a fost spitalizat din cauza unei interventii chirurgicale si a fost trimis in judecata de DNA.

Cele mai mari podgorii din Romania

Cele mai mari podgorii din Romania. Tara noastra este una dintre puterile viticole mondiale, cu o traditie de cel putin 2. 000 de ani in cultivarea vitei de vie.

Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare

Inainte de Black Friday, cei de la eMAG organizeaza Revolutia Preturilor, ocazie cu care puteti beneficia de reduceri importante la majoritatea dispozitivelor. Din data de 22 septembrie, pana pe 24 septembrie, la eMAG are loc revolutia preturilor, ocazie cu care clientii magazinului online pot beneficia de o serie de reduceri de pana la 50% la [] Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

E una dintre cele mai dorite vedete de la noi, dar se declara burlacita convinsa

Crede in dragostea la prima vedere, dar. sufla si-n iaurt, fiindca s-a fript de prea multe ori. De cand e mamica, Andreea Mantea e mult mai precauta cu domnii care sa stea la bratul ei. Se declara.

Cele mai sigure destinatii turistice din lume

In ciuda peisajelor extraordinare, nu orice loc este sigur pentru turisti. Pentru a stabili care sunt cele mai sigure tari pentru turisti, organizatia care analizeaza daca legile sunt respectate la nivel mondial, World Justice Report, a realizat o lista cu cele mai sigure locuri din lume.

Cele mai ciudate tipuri de pizza: pizza kebab, cu mici si cu sarmale, printre preparatele care i-ar scoate din minti pe italieni

Cele mai ciudate tipuri de pizza. Italienii pastreaza retetele pentru pizza cat se poate de simple, cu numai cateva ingrediente. insa gusturile nu se discuta, asa ca acasa la el fiecare face exact ce-i place. intreprinzatorii romani au lansat combinatii autohtone care pot fi incluse la loc de cinste printre cele mai ciudate tipuri de pizza, alaturi de pizza cu burgeri, cu topping de jeleu de zmeura sau cu spaghete.

Presa occidentala: Seful Porsche, Mathias Muller, ar avea sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn

Presa occidentala vehiculeaza acum numele lui Mathias Muller, in prezent director executiv al Porsche, ca avand sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn, in urma .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3174 seconds )