Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine este autorul atentatului de la Manchester: Un lup singuratic, care a folosit un dispozitiv improvizat. Autoritatile britanice au informatii despre identitatea lui

România Liberă România Liberă,
Cine este autorul atentatului de la Manchester: Un lup singuratic, care a folosit un dispozitiv improvizat. Autoritatile britanice au informatii despre identitatea lui

Seful politiei din Manchester, Ian Hopkins, a declarat, marti dimineata, intr-o conferinta de presa, ca autorul atacului de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea altor 59, a fost cauzat de un barbat care a actionat singur si care a murit in explozie. Suspectul ar fi folosit un dispozitiv improvizat. continuă pe România Liberă

Cine este autorul atentatului de la Manchester: Un lup singuratic, care a folosit un dispozitiv improvizat

Seful politiei din Manchester, Ian Hopkins, a declarat, marti dimineata, intr-o conferinta de presa, ca autorul atacului de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea altor 59, a fost cauzat de un barbat care a actionat singur si care a murit in explozie. Suspectul ar fi folosit un dispozitiv improvizat.

Autorul atentatului de la Manchester Arena a fost identificat

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca autorul atentatului de la Manchester Arena a fost identificat. Politia nu a facut deocamdata publica identitatea acestuia, spunand ca acheta este intr-o.

Autorul atentatului de la Manchester Arena ar fi fost cunoscut fortelor de securitate britanice

Autorul atentatului de la Manchester Arena era cunoscut fortelor de securitate britanice, scrie Daily Mail. Politia studiaza imaginile de pe sute de camere de supraveghere, pentru a determina daca acesta a action.

Marele castigator al finalei iUmor! Cine este concurentul cu cele mai bune glume (FOTO)

Emisiunea iUmor, care i-a adunat la un loc pe cei mai haiosi actori si comedianti romani, a ajuns la final. Publicul a decis duminica seara care a fost concurentul cu cele mai bune glume.

Sabin Orcan: Ultimul sef al SIPA este un om cazut in dizgratie, care acum este procuror la Cluj

Ultimul sef al SIPA, fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei, este un procuror cazut in dizgratie, care acum este procuror la un Parchet din Cluj, a declarat duminica seara, la B1 Tv, Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )