Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine este femeia care o pazeste pe Miley Cyrus

ADPM ADPM,
Cine este femeia care o pazeste pe Miley Cyrus

Miley Cyrus are, mai nou, un bodyguard . feminin. Iata cine este femeia care o pazeste pe celebra artista si care primeste 10. 000 de dolari pe luna pentru ceea ce face. continuă pe ADPM

Cine este femeia care si-a aruncat bebelusul de 2 luni pe geam, de la etajul al doilea. Unde se afla acum

Femeia care si-a aruncat bebelusul de doua luni pe geam, socand prin gestul ei crud, a fost pusa sub urmarire penala de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj-Napoca.

VIDEO. Vocea Romaniei. Cine este concurentul pe care Tudor Chirila l-a ascultat in picioare

La editia de vineri a emisiunii de divertisment Vocea Romaniei, un tanar nigerian, Ibitoye Tobi, a stranit ropote de aplauze din partea publicului si l-a determinat pe antrenorul Tudor Chirila sa il asculte stand in picioare pana la sfarsitul reprezentatiei.

REVISTA PRESEI: Cine este politicianul campion absolut al atipelilor in timpul serviciului

In ziarele de miercuri citim despre politicienii romani care au atipit in timpul serviciului, dar si despre Boris, romanul care isi asteapta moartea cu un sicriu in casa.

Ce a vrut sa spuna Mihai Gadea? E o vorba, cine sunt cei care dau in gropi

Realizatorul Antena 3 pare sa fi facut o gafa joi seara, la emisiunea Sinteza Zilei, in care subiectul principal erau gropile din Romania in care cad masini, ambulante si oameni, pe marginea subiectului politistului din coloana vicepremierului Gabriel Oprea care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )