Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este femeia misterioasa pentru care senatorul Niculae Badalau ar fi intervenit sa fie angajata la o firma aflata in vizorul DNA

Adevărul Adevărul,
Cine este femeia misterioasa pentru care senatorul Niculae Badalau ar fi intervenit sa fie angajata la o firma aflata in vizorul DNA

Senatorul Niculae Badalau nu este singurul giurgiuvean implicat in dosarul Mafia carnii. Alaturi de omul politic ar fi fost audiata luni si Daniela Bardan, consilier judetean PSD. continuă pe Adevărul

Senatorul Niculae Badalau, condamnat in 1988 pentru furt

Senatorul Badalau sustine ca n-a avut niciodata probleme cu legea. inainte de 1989, totusi, a fost condamnat la un an de inchisoare pentru ca a furat patru saci de grau de la CAP. in ultimii ani, acelasi.

Cine este senatorul Nicolae Badalau, implicat in dosarul de evaziune cu prejudiciul de ...

Senatorul Nicolae Badalau, implicat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost cercetat, in trecut, pentru spalare de bani si fals in declaratii, iar in 1988 a fost condamnat la un an de inchisoare. Nicolae Badalau este senator, membru al Comisiei de Abuzuri si Coruptie si presedinte al organizatiei judetene Giurgiu a PSD. Din 1991 si pana in 2001, Badalau a ocupat functia de presedinte al Organizatiei Bolintin Vale a PSD, iar din 2001 si pana .

Cine este Dumitru Ciorba Tudor?

Pentru a analiza ceea ce spune Dumitru Ciorba Tudor despre Steaua si Laurentiu Reghecampf trebuie privit putin in spate. Nu mai departe de acum un an de zile, sotii Reghecampf ii realizau lui Tudor un flagrant, dupa ce impresarul le ceruse repetat bani pentru a nu face dezvaluiri despre ei. Se pare ca schema continua si in 2013.

Cine este Claudiu Craciun, unul dintre cei acuzati de agresiunea asupra ministrului Culturii.

Potrivit biografiei de pe pagina de Internet a SNSPA, Claudiu Craciun este lector universitar la Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene. Are un doctorat in stiinte politice la SNSPA si un Master of Science la London School of Economics, in politici europene. A lucrat ca cercetator la SNSPA, pe perioada doctoratului, si la Open Society Institute si Centre for Policy Studies-CEU, Budapesta, ca lector la Facultatea de Filologie, ca trainer si expert pentru Institutul National de .

7 motive pentru care ar trebui sa cumperi castraveti

Castravetele este una dintre cele mai cultivate legume la nivel mondial, fiind o aliment binecunoscut pentru proprietatile lui excelente pentru sanatate in general, ceea ce i-a facut pe multi nutritionisti sa-l.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )