Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este Modulo Consulting, compania care a cumparat Axigen de la Radu Geogescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este Modulo Consulting, compania care a cumparat Axigen de la Radu Geogescu

Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din IT-ul local, a vandut solutia de e-mail Axigen Messaging, cu afaceri de circa 44. 000 de euro in 2012, catre cei patru actionari ai Modulo Consulting, un integrator de solutii profesionale. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este Casey Dellacqua, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells (miercuri, ora 22:00)

Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells pe Casey Dellacqua, jucatoare venita din calificari - locul 78 WTA. Disputa va avea loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro. Intra in material pentru a vedea o prezentare a adversarei Simonei Halep.

Cine este Alexandr Dughin, considerat ideologul lui Putin si promotorul neo-eurasianismului. Cum vede viitorul Romaniei si al Ucrainei

Cred ca integrarea Romaniei in spatiul eurasiatic poate avea loc sub zodia identitatii culturale ortodoxe. In cadrul Comunitatii Eurasiatice aceasta tara isi va putea rezolva problemele economice si teritoriale, dar mai mult, va fi acceptata cu bucurie, spunea in vara lui 2013, intr-un interviu pentru Vocea Rusiei, Aleksandr Dughin, prezentat de sursa drept unul dintre cei mai influenti ganditori geopolitici ai Rusiei de astazi. Altfel spus, ai Rusiei lui Putin, a carei pozitie belicoasa la adresa Ucrainei readuce in prim plan, potrivit presei si observatorilor occidentali, idealurile eurasiatice ale liderului de la Kremlin. Cine este Aleksandr Dughin 52), filosoful si politologul ale carui idei se regasesc in mai toate marile manevre ale lui Vladimir Putin din ultimii ani?.

Cele cinci elemente 'de poveste' din marketingul pe retele sociale: cine este eroul, care este morala?

Super Bowl este cunoscut pentru doua lucruri fotbalul american si reclamele care sunt prezentate in timpul competitiei sportive. In mare parte, pentru a atinge tinta, reclamele de valoare si foarte scumpe de altfel) incearca sa emotioneze, nu.

Este fiica celui mai puternic om din lume. Putini stiau cine este TATICUL ei, dar foarte multi se tem de el

Vladimir putin este un personaj controversat. Influenta lui pe continent, dar si dorinta lui de putere l-au facut sa fie cel mai titrat personaj politic pe plan international, in ultima perioada. insa viata de.

Oleg Serebrian, ambasadorul Republicii Moldova la Paris, dezvaluie cine este actorul invizibil ...

Oleg Serebrian, 44 de ani, ambasadorul Republicii Moldova la Paris, cunoscut pentru studiile sale geopolitice referitoare la zona extinsa a Marii Negre, considera ca Rusia nu mai are forta necesara de a-si intinde influenta asupra Romaniei, Poloniei si statelor baltice. In acest fel, diplomatul moldovean il contrazice pe Zbigniew Brzezinski, bun cunoscator al Europei Centrale si consilier al presedintelui american, care avertiza ca, daca Ucraina e zdrobita in timp ce Occidentul e .

HOT! Madonna, in studio cu un celebru DJ si producator din Europa! Afla aici despre cine este vorba!

Va este dor de era Confessions On A Dancefloor? Se pare ca, dupa ce a cochetat cu stilul RB pe.

King, compania care a creat Candy Crush Saga, valoreaza peste 7 miliarde dolari inainte de listare

King, compania devenita celebra pein jocul cu bombonele colorate Candy Crush Saga se listeaza luna aceasta, pretul actiunilor urmand sa fie intre 21 si 24 dolari, estimarile fiind ca din IPO se vor strange 530 milioane dolari, scrie Financial Times. Numarul de utilizatori care intra macar o data pe luna pe jocurile companiei era de 408 milioane in decembrie, iar aplicatiile au fost descarcate de peste 500 de milioane de ori de pe Google Play si App Store.

Cine sunt cele doua personaje care au fost demnitari in toate regimurile de dupa 89? Afla in aceasta seara, la Sinteza zilei

Exista doar doua personaje in Romania care au fost demnitari ai puterii in toate regimurile de dupa 1989! Afla in aceasta seara cine sunt sunt cei doi si cum au putut sa fie cand de stanga, cand de.

Cutremur in Prahova. Este al patrulea seism care are loc in Romania in ultimele 3 zile

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 a avut loc in judetul Prahova, la ora 13 si 17 minute, la o adancime de 83 de kilometri. Este al patrulea seism care are loc in tara noastra in ultimele 3 zile. Cel mai mare cutrem.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )