Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este Ramona Manescu, propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor

Antena3 Antena3,
Cine este Ramona Manescu, propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor

Europarlamentarul Ramona Manescu este, alaturi de Nini Sapunaru, nominalizarea pe care PNL o va inainta premierului Victor Ponta pentru functia de ministru al Transporturilor. Ramona Manescu este de formatie. continuă pe Antena3

Criteriul PNL pentru functia de ministru: influenta in partid. Cine este Ramona Manescu

Europarlamentarul Ramona Manescu, alaturi de sotul ei, Rares Manescu, primarul Sectorului 6, face parte dintr-o puternica sfera de influenta coagulata in jurul lui Crin Antonescu. Criteriul influentei la nivel de partid l-a propulsat, de altfel, si pe Nini Sapunaru intre propunerile pentru sefia Ministerului Transporturilor.

Ramona Manescu: Vreau sa gandesc pozitiv si sa imi imaginez ca nu o sa dezamagesc, daca voi ajunge ministru

Ramona Manescu, propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor, a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca este un soldat disciplinat in PNL si ca isi asuma tot ce urmeaza din acest moment mai.

Cine este Nini Sapunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul Transporturilor

Deputatul PNL Nini Sapunaru, propunerea presedintelui Crin Antonescu pentru Ministerul Transporturilor, are 50 de ani si este la al patrulea mandat de deputat. A absolvit in 2000 Academia de Studii Economice.

Ramona Manescu, propusa la Transporturi. Premierul Victor Ponta ACCEPTA nominalizarea

Ramona Manescu ar fi propunerea PNL pentru portofoliul Transporturilor. Se pare ca decizia a fost luata sambata seara si, la aceasta ora, este discutata in sedinta Biroului Politic Central al PNL.

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL la Ministerul Transporturilor.

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta. Am fost sunat si am fost intrebat daca as accepta nominalizarea pentru functia de ministru al Transporturilor. Am acceptat si sunt onorat de propunere. Mai mult de atat nu am ce sa comentez. Astept decizia partidului de numire, a declarat Nini Sapunaru la Realitatea Tv. Intrebat care este relatia sa cu Traian Basescu, Nini Sapunaru a declarat ca il cunoaste pe presedinte de foarte .

Crin Antonescu: Am facut o propunere BPN cuprinzand doua nume: Nini Sapunaru si Ramona Manescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, la finalul sedintei BPN al partidului ca, dupa lungi dezbateri, PNL va propune premierului privind functia de ministru al Transporturilor, doua persoane: pe Nini Sapunaru si pe Ramona Manescu.

SURSE: PNL are doua propuneri pentru Transporturi - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru si a doua varianta este europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL se intalnesc in cadrul Biroului Politc.

Surse PNL: Vor fi doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru, iar a doua fiind europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL s-au reunit duminica, la ora 11. 00, in cadrul.

PNL propune doua variante pentru portofoliul Transporturilor: Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Antonescu: Sunt sanse

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru, iar a doua fiind europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL s-au reunit duminica, la ora 11. 00, in cadrul.

Ce avere are Ramona Manescu, propusa de PNL pentru preluarea Transporturilor

Europarlamentarul roman Ramona Nicole Manescu, propusa de liberali pentru prealuarea functiei de ministru al Transporturilor, detine impreuna cu sotul sau, Rares Manescu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, doua locuinte, trei autoturisme si rate la un credit scadent la sfarsitul acestui an.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )